Sunt curios cum se poate solutiona o problema cu un minor. SI redau mai jos textul unui pusti de 17 ani care a fost oprit chiar la inceputul sezonului:
Acum vreo 10 zile am inceput sezonul 'in forta'....am ramas fara permis in a doua ora de condus (mentionez ca e prima data cand mi se intampla sa iau amenda)...Motivul : " Depasire neregulamentara ".
Am citit un pic legislatia si am dat de urmatorul enunt:
<<In cazul in care contravenientul este minor procesul-verbal va cuprinde si numele, prenumele si domiciliul parintilor sau ale altor reprezentanti ori ocrotitori legali ai acestuia.>>;eu avand 17 ani.
Tin minte ca militianul m-a intrebat de ele, dar nu a scris nimic pe procesul verbal. Pot sa fac plangere ca sa nu stau pe bara o luna?
PS: Prefer sa fiu acum o luna pieton decat la vara...
sursa: www.motociclism.ro
eu sustin ca politia nu ia in considerare o contestatie de genul celei care vrea pustiul s-o depuna. Care e adevarul?
Question
Cezar
Salut,
Sunt curios cum se poate solutiona o problema cu un minor. SI redau mai jos textul unui pusti de 17 ani care a fost oprit chiar la inceputul sezonului:
sursa: www.motociclism.ro
eu sustin ca politia nu ia in considerare o contestatie de genul celei care vrea pustiul s-o depuna. Care e adevarul?
Edited by AdministratorLink to comment
21 answers to this question
Recommended Posts