Jump to content
POLITISTI.ro

Furt din magazin / supermarket


ivijulie

Recommended Posts

am furat din super market un produs (kaufland). val. 40 ron. am fost prins. bunul a fost inapoiat. a venit politia am dat declaratie la sectie si au zis ca o sa ma sune peste 2 sapt. a tercut o luna si 2 sap si nu mai mau sunat. ce sa fac? se poate sa fi renuntat la dosarul meu avand in vedere ca nu am mai avut tangenta cu asa ceva. sau sa ma duc la sectie sa vad despre ce este vorba. multumesc.

Link to comment
 • Member

Asteapta cumintel ca vei fi contactat. Nu-ti fie frica, nu ai fost uitat, dureaza inregistrarea dosarului la Parchet si in functie de volumul de lucru al politistului iti va veni randul.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 5 years later...

Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru.
Am fost o idioata, am intrat intr-un magazin de parfumuri in aeroport, si am vazut o sticla de parfum pe un raft jos (nelalocul lui), vanzatoarea nu era atenta. Si l-am luat. Nu trebuia sa fac asta. Am plecat cu el apoi l-am lasat in toaleta caci eram toata speriata si nu vroiam sa plec cu el in geanta. La jum de ora au aparut cei de la security si mi-au controlat geanta, mi-au aratat pe camere cu se vede... ca am plecat cu el ( imagini usor neclare) cu greu m-au lasat sa plec caci nu aveau dovezi. Tremuram toata si regret ce am facut. Imi este frica nu pot sa dorm de cateva zile. Eu lucrez in UK de scurt timp acum urmeaza sa plec cu mama mea caci sunt usor stabilita acolo in conditii bune. Ce se intampla... ma v-or investiga ? Sunt sanse de interdictie? Sa ii spun eu mamei ce am facut? Intru in pamant. Nu am mai facut asta nu stiu ce a fost in capul meu. Va rog sa ma ajutati sau sa ma indrumati. Singurul lucru care mi l-au cerut a fost cardul de imbarcare, practic cu datele de pe pasaport. Suficient... multumesc si imi pare rau ca va scriu aici dar am nevoie de voi altfel ma imbolnavesc. 

Edited by Cristi
Stergere date de contact - e-mail.
Link to comment
 • Marius changed the title to Furt din magazin / supermarket
 • 3 weeks later...

Buna ziua,

Am facut o prostie. Am furat produse alimentare (majoritatea fiind hana pentru bebelusi) in valoare de 250ron din carrefour si am fost prinsa. 

Agentii de paza au refuzat sa imi accepte scuzele si plata bunurilor, indiferent de ce le spuneam. 

La venirea politiei s-a facut proces verbal si declaratia a fost scrisa de catre un agent in numele meu din cauza ca nu mai aveam control asupra mea din cauza anxietatii. 

Nu am fost luata la sectie, nu mi s-a luat amprente iar toate bunurile au fost recuperate, desi insistam sa le platesc dupa aceea, macar formula pentru cei mici, dar au refuzat. 

Agentii au zis ca, fiind prima abatere, nu trebuie sa imi fac griji (au explicat de cazuri mai urate decat al meu in care totul a fost OK), cel mai probabil voi avea o amenda de platit, dar nu pot sa dorm din cauza stresului. Imi este teama de moarte ca voi avea cazier sau voi fi incarcerata. 

Ar putea cineva sa imi spuna cum pot sa indreptatesc situatia? Va Rog din suflet sa pastrati seriozitatea in raspunsuri deoarece sunt deja distrusa de catre vina. 

Recunosc ca am fost un munte de prostie, inca nu ma pot calma, pierd nopti intregi, imi este teama pentru viitor, nu numai al meu. 

Multumesc pentru rabdare si intelegere. 

Link to comment
 • 2 years later...

Bună seara o întrebare am .

În urma cu 4 ani am făcut o prostie, am sustras ninjte bunuri dintr-un magazin . Eu cu încă două cunoștințe. 

În urmă cu un an de zile sa aflu că mia fost trimis mandat de aducere în instanță. 

Peste câteva zile am instanță in țară, eu nu sunt în țară de 1 an și jumătate . Plus ca buletinul îmi este expirat.  Pașaport nu am .

Și mai este și situația actuala de corona virus ce pot face în această privința, Mulțumesc  !

 

Link to comment
 • Moderator

Neprezentarea părţilor legal citate nu împiedică judecarea unei cauze.
Judecătorul, dacă apreciază că este necesară prezenţa unei părţi care nu s-a prezentat, ia măsuri pentru prezentarea acesteia, în sensul că poate dispune aducerea părţii la instanţă cu mandat de aducere sau mandat de aducere cu însoţitor (un poliţist), care se execută de lucrătorii de poliţie de la unitatea în raza căreia locuieşte partea.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.