Jump to content
POLITISTI.ro

Interogare acasa


johnnie

Recommended Posts

Buna ziua. Azi am primit o vizita de la 2 politisti, imbracati in civili. Au batut la usa, si-au aratat legitimatiile, fara sa isi zica numele, si au inceput sa ne intrebe mai multe chestii. Stand in chirie, mi-au cerut contract de comodat, flotant si au notat adresa si datele personale ale proprietarului. Dupaia intrebari. Dupa o vreme mi-au dat de banuit, ca daca nu erau politisti? pot face ceva cu datele personale ale proprietarului?

Link to comment

ti-au spus de unde erau? de la ce sectie de politie sau serviciu? daca da, poti verifica acolo daca exista o actiune privind locatia sau persoana proprietarului si le si justifici de ce intrebi.

despre ce au pus intrebari?

Link to comment
  • Moderator

Asa arata legitimatia de politist:

click pe imagine pt vizualizare la o dimensiune mai mare

legitimatiepolitiaroman.jpg

si se poarta intr-un port de piele insotita de insigna, care arata asa:

insignadepolitist.png

Link to comment

eu am aparut mai tarziu. colegul cu care stau in camera a spus ca a batut la usa, si-au aratat legitimatiile si au spus ca sunt de la politie. erau imbracati in civil. Nu au specificat care politie. Au pus intrebari despre niste persoane, tot chiriasi, pe care ii cauta, care au stat sau stau inca in zona. Faza e ca, au intrat in bloc, au mers la o vecina, si au intrebat daca stie ceva studenti ce stau in chirie. Si asa au ajuns fix la noi. Ceea ce am gresit, e ca am dat datele personale ale proprietarului, nestiind daca sunt sau nu politisti . Colegul a zis ca avea portul de piele cu legitimatia, dar insigna nu a vazut-o.

Edited by johnnie
Link to comment

E cam tarziu sa intrebi acum, dar in fine. In primul rand trebuia sa te uiti atent la legitimatii si sa intrebi de la ce Sectie sunt exact. Daca doar au pus intrebari in legatura cu proprietarul nu cred sa fie probleme, in principiu probabil ca il cautau pe acesta, e treaba lor pt ce... Puteai sa te mai uiti la sfarsit cu ce masina pleaca. Daca era masina de MAI ... no problem!

Mai e si varianta sa mergi la sectie sa povestesti dar pana gasesti politistul care se ocupa de caz... mai ales ca nu stii ce caz e....

Link to comment

nu aveau treaba cu proprietarul. Cum au ajuns la noi, spuneau ca eu cauta ceva moldoveni in legatura cu falsificari de buletine. Dupa ce ne-au intrebat de unde suntem, verificat buletine, ne-au intrebat daca il stim pe unu, care sta in apropiere de orasul nostru natal, fiind oras mic, din vedere il cunosteam pe respectivul. A tot pus intrebari despre el, ce are unde e, ce se ocupa, el fiind plecat din tara parca. Ne0au intrebat daca ii cunoastem pe chiriasii precedenti, noi fiind aici de 2 luni doar. Ceea ce m-a intrigat e ca si-a notat datele personale ale proprietarului, de pe contractul de comodat. Datele fiind cnp, serie, adresa, nume. si ne-a cerut si nr de telefon. am observat ca aveau in mana chei de VW. Nu i-am urmarit sa vad masina. au iesit din bloc si au plecat.

Edited by johnnie
Link to comment

Atunci nu prea e bine. Anunta sectia de care apartii si proprietarul, poate stie el ceva, sau macar il pui in garda.

Nu stiu cate se mai pot face in situatia asta, eventual sa inveti sa fii cu mai mare bagare de seama in viitor... !!!

Link to comment

nu am de ascuns nimic. nu am legatura cu ceea ce s-a intamplat. cineva din cartierul vecin mi-a spus ca la fel au venit niste politisti, in civil, intreband tot de moldoveni, ceea ce ma face confuZ e ca nu s-au prezentat, adica nu si-au zis numele. si faptul ca au luat toate datele personale ale proprietarului. maximo... esti politist? cunosti legea bine macar? daca tot sustii ceea ce sustii

Edited by johnnie
Link to comment

sunt cetatean roman . nici nu sunt aproape de moldova. nici nu cunosc vreun moldovean. @maximo ... intrebam doar. proprietarul a zis ca o sa intrebe la politie oricum, pentru faptul ca i-a luat datele. Multumesc pentru raspunsuri.

Link to comment

Posibil sa fi fost colegii de la ORI. Ei umbla mai mult in civil, iar masinile de serviciu, la ei, sunt mai rare decat platina. De aia ei umbla mai mult cu masinile personale.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.