Jump to content
POLITISTI.ro

Noua carte de identitate germana


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Incepand de ieri 02.11.2010, nemtii vor avea noi carti de identitate, care pot transmite usor date private, protejate prin lege.

Noua carte de identitate are dimensiunile unei carti de credit si un micro-cip, asa-numitul RF-Cip, care transmite prin Internet datele personale salvate.

Acest tip de identificare, via Internet, reprezinta o premiera absoluta.

Cartea de identitate trebuie introdusa intr-un cititor de card electronic si pentru activare va fi necesar un singur numar PIN, iar datele ar putea fi accesate doar de autoritati, banci sau magazine, care au obtinut un certificat de la autoritatile germane responsabile de securitate.

nouaci.png

06158307400.jpg

Sursa: Deutsche Welle

Link to comment

avind in vedere ca sunt pe forum de ceva timp si ca am reusit sa nu fiu dat afara :) am decis sa elimin nick-ul si sa ma cunoasteti pe numele meu adevarat. eu nu am sefi de care sa-mi teama ca ma urmaresc pe forum sau "ochi albastri" atintiti asupra mea - desi in familie am 2 si prieteni vreo 4 B)

asa ca am postat la semnatura nick link catre blog - insa va rog sa ma "injurati" aici pe forum, pe blog va pot cenzura :) insa orice critica privind aspectele de drept tratate pe blog este binevenita, doar toti avem aceeasi pregatire la fundatia profesiei.

am fost cam off topic insa nu am vrut sa deschid un topic separat dar ptr mine. daca am gresit, stie Admin ce sa faca :)

Link to comment

Daca sunteti crestini adevarati ortodocsi feriti-va pe cat posibil de aceasta carte de identitate cu CIP. Refuzati acest document cat si alte documente prevazute cu CIP.

Link to comment

C'mon :)) te credeam om serios. M-as feri de ea din alte motive, mai lumesti, cum ar fi posibilitatea de a iti fi furata identitatea impreuna cu multe alte date privind viata ta spre deosebire de varianta actuala cind pierzi doar un plastic.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.