Buna ziua. Am si eu o problema.Un prieten de al meu a fost luat de radar in afara localitatii pe drum national cu 95 de km/h.El in timp ce mergea din sens invers venea o masina a politiei(aceasta nu era semnalizata,nu avea girofar nimic,nu avea inscriptii ,era un logan normal) iar politistul de la volan scoate pe partea stanga bastonul reflectorizant, conducatorul nu a vazut, acestia au fugit dupa el si atunci el a oprit.Politistii iau suspendat permisul pe 30 de zile, amenda si puncte pe penalizare.Atunci el vazand ca e prea mult nu a semnat procesul verbal .Mentionez ca ia dat dovada pentru cu drept de conducere pentru 15 zile.Chiar ar fi normal toate astea?
Question
Gaby2
Buna ziua. Am si eu o problema.Un prieten de al meu a fost luat de radar in afara localitatii pe drum national cu 95 de km/h.El in timp ce mergea din sens invers venea o masina a politiei(aceasta nu era semnalizata,nu avea girofar nimic,nu avea inscriptii ,era un logan normal) iar politistul de la volan scoate pe partea stanga bastonul reflectorizant, conducatorul nu a vazut, acestia au fugit dupa el si atunci el a oprit.Politistii iau suspendat permisul pe 30 de zile, amenda si puncte pe penalizare.Atunci el vazand ca e prea mult nu a semnat procesul verbal .Mentionez ca ia dat dovada pentru cu drept de conducere pentru 15 zile.Chiar ar fi normal toate astea?
Ar putea sa-i dea in judecata ?
Astept pareri !
Top Posters For This Question
5
5
4
4
Popular Days
May 23
11
Nov 27
6
Mar 16
4
Aug 5
4
Top Posters For This Question
Catalin 5 posts
nicku 5 posts
Marius 4 posts
25tess 4 posts
Popular Days
May 23 2013
11 posts
Nov 27 2013
6 posts
Mar 16 2013
4 posts
Aug 5 2013
4 posts
Popular Posts
Gaby2
Buna ziua. Am si eu o problema.Un prieten de al meu a fost luat de radar in afara localitatii pe drum national cu 95 de km/h.El in timp ce mergea din sens invers venea o masina a politiei(aceasta nu
st3reo
Cred ca e la mintea cocosului ca si-a dat seama ulterior ca e vorba de o masina de politie si nu atunci pe loc. Cat de inscriptionate sau neinscriptionate sunt masinile in Germania si Bots
Catalin
Da eşti obligat să opreşti. Citeşte şi învaţă legea, nu mai circula după ureche precum lăutarii. Şi faptul că nu observi, NU este o scuză sau circumstanţă atenuantă. Când conduci o maşină pe drumuri
39 answers to this question
Recommended Posts