- 0
Viza de flotant pentru eliberarea cazierului judiciar
-
Similar Content
-
Mutare la schimb dintr-un inspectorat judetean in altul 1 2 3 4 14
By IPSParinte ,
- mutare
- mutare schimb
- (and 8 more)
- 344 replies
- 79,149 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
CristianP
Bună ziua,
Am o mare nelămurire prinvind această temă deoarece niciodată nu am avut de-a face cu așa ceva.
De curând m-am întors din străinătate pentru a face anumite cursuri pe cont propriu (adică nu prin învătământul public) și am ales Iași-ul pentru a face asta (Eu fiind din Alba Iulia).
În Iași stau în apartamentul unei prietene care nu locuiește în România momentan.
Problema mea stă în felul următor:
Pentru a plăti cursurile și cheltuielile pe această durată mi-am căutat un loc de muncă și chiar am găsit unul dupa câteva zile.
La angajare mi-a fost cerut ca în termen de 30 de zile să prezint cazierul judiciar. Nu am considerat că ar putea să fie o mare problemă așa că ieri am făcut o vizită la IPJ Iași în vederea obținerii acestui cazier.
Când am ajuns la ghișeul unde se face plata și se ridică formularul de completat pentru cazier, doamna de acolo mi-a spus să stau la coada unde se predau cererile și să întreb dacă mi se poate elibera cazierul fără viză de flontant.
Zis și făcut! Când am ajuns la celălalt ghișeu am întrebat politicos dacă mi se poate elibera cazierul fără viză de flontat iar răspunsul a fost foarte ferm, NU!
Puțin cam dezorientat m-am întors acasă și am căutat o posibilă soluție dat fiind faptul că persoana la care locuiesc in casă (nu in chierie) nu poate să vină în țară în următoarele doua luni pentru a-mi putea semna această viză de flotant.
După ce am citit pe mai multe site-uri procedurile pentru a obține viza de flontat am dat peste un comentariu aici pe forum care m-a făcut curios și mi-am deschis un cont ca să lămuresc acest lucru.
Comentariul este următorul:
Consider că, cazul meu se regăseste în cele spuse sus, adică am nevoie de cazier în interes de serviciu.
Credeți că am șanse să îl obțin fără a fi nevoit să mă deplasez până în Alba Iulia pentru asta?
Vă mulțumesc anticipat și vă rog să-mi precizați dacă aveți nevoie de detalii adiționale.
Cu stimă,
Cristian P.
8 answers to this question
Recommended Posts