Jump to content
POLITISTI.ro

Drepturi banesti conform legii cadru privind salarizarea unitara


manix01

Recommended Posts

In conf cu aceasta lege la Titlul II-Reglementari specifice,Cap.iv,Sectiunea a 4a Anexa iv/2 Art. 3 alin.1:,la trecerea in rezerva,la incetarea rap. de serviciu cu drept la pensie,politistii ...au dreptul la un ajutor banesc in functie de vechimea ca plitist...respectiv in cazul meu -12-solde..La alin.2 se prevede si un ajutor banesc in cuantumul a doua solde nete pe an pana la implinirea varstei limite de pensionare din tabel (in cazul meu 1-09-2015 ).Eu nu am primit acesti bani ,stiu ca anual se da o ordonanta prin care se suspenda plata acestor ajutoare,dar vreau sa stiu ce am de facut sa nu ma trezesc ca le pierd intrucat nu le-am solicitat in termen sau alt motiv,

Link to comment
  • Moderator

Legea cadru privind salarizarea unitară nu s-a aplicat până în prezent. A fost amânată intrarea în vigoare în mai multe rânduri.

Cel puţin eu aşa ştiu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.