Jump to content
POLITISTI.ro

Telefon furat si gasit de politie


iNTELftw

Recommended Posts

Poți să îl propui martor pe cel care ți-a vândut telefonul. Atenție să nu pui pe cineva să depună mărturie mincinoasă pentru că va comite la rândul lui o infracțiune.

Link to comment

Uite, chestie e ca a fost gasit acu 3 saptamani. Si am dovada clara ca este al meu deoarece mi-am notat codul IMEI pe un caiet pentru situatii de genu de cand l-am cumparat. Politistul care sa ocupat de caz a zis ca ma suna cand totu e gata, dar el a mentionat ca nu dureaza mai mult de o saptamana. Ei uite poimaine se face luna si sunt ingrijorat.

Link to comment
  • Moderator

Te duci la poliţie, nu te duci la el acasă.

Nu e nimic aiurea dacă mergi la sediul unităţii de poliţie şi te interesezi de cazul tău.

Link to comment

Mi-am primit un pumn in fata si talharul a fugit cu telefonu. Toti colegii, prietenii si parintii cunosc ca detin telefonul. + ca am fost cu parintii la sectie sa dau declaratia si sa recunosc talharul

Edited by iNTELftw
Link to comment
  • Moderator
:) Atunci il vei primi. E posibil ca telefonul sa fii fost pastrat ca mijloc de proba in dosar, mai ales ca , din ceea ce spui, respectivul ar trebui sa fie in prezent arestat.
Link to comment

Povestea ta seamana cu a mea. Ieri cand ma intorceam de la facultate, in drum spre casa, in cartier sa zic asa, vorbeam la telefon si m-am trezit cu un pumn in cap si telefonul smuls din mana. Nu am vazut fata faptuitorului, de aoarece a fugit foarte repede. Am sunat la 112, au venit politistii, apoi am fos la sectie unde am dat declaratii, fapta a fost incadrata ca fiind talharie. Am adus de acasa cutia telefonului, politistii au luat acel Imei, maine urmeaza sa vina ca martora si colega mea, cea cu care eu vorbeam la telefon in timp ce individul mi-a smuls telefonul.

Nu prea cred eu ca imi va gasi mie cineva telefonul dupa acel imei (mentionez ca era vorba de un Iphone 4), am inteles ca Imeiul se poate chiar si modifica. Acum nu imi ramane decat sa astept, dar nu oi fi eu vreun Sorin Ovidiu Vantu sa imi intercepteze telefonul...:(

Link to comment

Nu trebuie sa fii SOV sa iti intercepteze telefonul. Daca se va proceda la localizarea aparatului tau se va face pt ca acesta este un bun dobandit de cel care l-a luat prin savarsirea unei infractiuni cu violenta. Adica o infractiune ce prezinta un grad de pericol social mai ridicat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.