Jump to content
POLITISTI.ro

Biblioteca online Academia de Politie

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu acel site care duce la bilioteca online pentru pregatirea intensiva in vederea examenului de admitere la Academia de Politie. Este sigur acel site? Adica daca platesc acei bani pentru inregistrare gasesc tot ce imi trebuie? Multumesc.

Publicat

Din cate am inteles de la prieteni care si-au facut cont, nu se merita sa dai bani acolo.Sunt teste care se gasesc in carti din magazine iar unele dintre ele contin si greseli.

Pe scurt,daca platesti bani pentru inregistrare gasesti ce ti se promite dar calitatea este proasta.

• Moderator
Publicat

Website-ul despre care vorbiţi nu aparţine Academiei de Poliţie. Sunt doar nişe impostori care fac profit folosindu-se de denumirea respectivă.

• Apreciez 2
Publicat

Nu ar fi mai bine ar fi să inițiați voi un topic denumit de exemplu Biblioteca online politisti.ro pe care să postați materiale pentru pregătirea în vederea admiterii, în format word, pdf, etc. și de care să vă folosiți ?!

• Apreciez 1
Publicat

Ar fi bine daca s-ar initia un astfel de topic sa se poata posta materiale, sau schimb...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.