Jump to content
POLITISTI.ro

Biblioteca online Academia de Politie


Codrin88

Recommended Posts

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu acel site care duce la bilioteca online pentru pregatirea intensiva in vederea examenului de admitere la Academia de Politie. Este sigur acel site? Adica daca platesc acei bani pentru inregistrare gasesc tot ce imi trebuie? Multumesc.

Link to comment

Din cate am inteles de la prieteni care si-au facut cont, nu se merita sa dai bani acolo.Sunt teste care se gasesc in carti din magazine iar unele dintre ele contin si greseli.

Pe scurt,daca platesti bani pentru inregistrare gasesti ce ti se promite dar calitatea este proasta.

Link to comment
  • Moderator

Website-ul despre care vorbiţi nu aparţine Academiei de Poliţie. Sunt doar nişe impostori care fac profit folosindu-se de denumirea respectivă.

  • Upvote 2
Link to comment

Nu ar fi mai bine ar fi să inițiați voi un topic denumit de exemplu Biblioteca online politisti.ro pe care să postați materiale pentru pregătirea în vederea admiterii, în format word, pdf, etc. și de care să vă folosiți ?!

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.