- 0
Accident usor - cine este vinovat?

Este foarte important de ştiut de la bun început că nu putem să stabilim noi aici, pe forum, vinovăţia în asemenea cazuri, pentru că nu avem toate datele necesare (spre exemplu, în postările de pe forum avem doar relatare unuia dintre conducătorii auto implicaţi, care e o variantă subiectivă), motiv pentru care putem doar să oferim nişte păreri. Vinovăţia în asemenea cazuri o poate stabili doar poliţistul care soluţionează un astfel de accident la serviciu. Altfel spus, eventualele opiniile prezentate pe acest website au un caracter pur informativ, pentru că e firesc să exprimăm doar opinii de principiu şi nu putem să "rezolvăm" cazuri individuale. Fiecare caz individual are particularităţile sale, care necesită o examinare minuţioasa a tuturor împrejurarilor şi al datelor existente, ce poate fi asigurată numai în cadrul oficial şi profesional (la serviciu), situaţie ce nu poate fi substitutită sub nicio formă de postările/răspunsurile publicate pe forum.
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
TMM
Buna ziua,
Am fost implicat intr-un accident marti la ora 12:30, am incheiat amiabila in cele din urma, am schimbat numerele de telefon, si a ramas sa ne vedem ulterior pentru a imi da copii dupa buletin,permis,asigurare. Am mai vorbit cu dansul insa el a avut o cursa in afara Bucurestiului(dansul fiind sofer pe basculanta) si nu a putut sa imi dea actele, intre timp au trecut cele 24 de ore de la producerea accidentului, iar omul nu mai este de gasit. Ce pot face in situatia aceasta, va rog mult sa ma ajutati ?
Va Multumesc!
Top Posters For This Question
9
7
6
6
Popular Days
Apr 10
14
Mar 7
11
Mar 8
6
Sep 29
5
Top Posters For This Question
Cezar 9 posts
Marius 7 posts
TMM 6 posts
razvanjr 6 posts
Popular Days
Apr 10 2014
14 posts
Mar 7 2013
11 posts
Mar 8 2013
6 posts
Sep 29 2016
5 posts
Popular Posts
eugencinaru
Daca ai semn de pierderea a prioritatii in intersectie(stop sau cedeaza trecerea) vinovat de producerea accidentului te faci dumneata, chiar daca el venea pe sina de tramvai. Apropo, daca venea tramva
Catalin
Cum să nu recomanzi "amiabila"?!?! Asta-i bună ...! Hai să-ţi reamintesc eu câteva dintre noile idei în trend ce se cultivă în mod sistematic în conştiinţa opiniei publice. Autorităţile din ţar
Ramtha
Rizwan, esti politist?
Posted Images
46 answers to this question
Recommended Posts