Jump to content
POLITISTI.ro

ITP respectarea termenului inscris in certificatul de inmatriculare

Postare recomandată

Publicat

Buna,daca urmeaza sa parasesc localitatea pt. cateva luni ,respectiv daca nu voi rula automobilul in tot acest timp,iar ITP expira in octombrie, exista probleme daca imi voi face ITP-ul la revenirea in tara in decembrie?

• Moderator
Publicat

Atât timp cât autoturismul nu circulă pe drumurile publice având valabilitatea ITP expirată, nu este nicio problemă.

Publicat

Sa iei in considerare si faptul ca nu ai voie sa circuli cu masina daca are ITP-ul expirat. Cred ca o vei putea duce doar pe platforma.

Pe roti va trebui sa iti asumi riscul amenzii si retinerii certificatului.

• 9 luni mai târziu...
Publicat

itp-ul se poate exectua PANA la data inscrisa in document. deci chiar cu cateva luni inainte de expirare.

• Moderator
Publicat

@adri84: ITP-ul se face numai in tara unde este inmatriculat autoturismul. Poate in viitor, dupa modificarea legislatiei europene...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.