mertem Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Buna,daca urmeaza sa parasesc localitatea pt. cateva luni ,respectiv daca nu voi rula automobilul in tot acest timp,iar ITP expira in octombrie, exista probleme daca imi voi face ITP-ul la revenirea in tara in decembrie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted March 6, 2013 Moderator Share Posted March 6, 2013 Atât timp cât autoturismul nu circulă pe drumurile publice având valabilitatea ITP expirată, nu este nicio problemă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 clyde13 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Sa iei in considerare si faptul ca nu ai voie sa circuli cu masina daca are ITP-ul expirat. Cred ca o vei putea duce doar pe platforma. Pe roti va trebui sa iti asumi riscul amenzii si retinerii certificatului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adri84 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 cum pot face itp la masina in italia ? se poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cezar Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 itp-ul se poate exectua PANA la data inscrisa in document. deci chiar cu cateva luni inainte de expirare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator CITADELA Posted December 29, 2013 Moderator Share Posted December 29, 2013 @adri84: ITP-ul se face numai in tara unde este inmatriculat autoturismul. Poate in viitor, dupa modificarea legislatiei europene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mertem
Buna,daca urmeaza sa parasesc localitatea pt. cateva luni ,respectiv daca nu voi rula automobilul in tot acest timp,iar ITP expira in octombrie, exista probleme daca imi voi face ITP-ul la revenirea in tara in decembrie?
5 answers to this question
Recommended Posts