Moderator Catalin Posted October 30, 2010 Moderator Share Posted October 30, 2010 Dragi colegi, am trăit s-o vedem și pe asta ! Gabriela Racea, „poliţistă” în cadrul Serviciului Financiar al IPJ Dolj, este cercetată pentru fals şi înşelăciune. Şi-a pus colegii giranţi, fără ca ei să ştie, iar astfel a făcut mai multe împrumuturi bancare. În urmă cu câteva zile, mai mulți colegi au primit înştinţările de plată. Li se aduce la cunoştinţă că au girat-o pe d-na Racea, iar aceasta nu şi-a mai achitat datoriile. Comisarul șef Nicuşor Badea, aflat în prezent la conducerea inspectoratului, a declarat pentru adevărul.ro: „ Nu a putut să îmi spună ce a făcut cu banii. A ridicat din umeri şi cam atât.“ Colegii păgubiți încă nu au depus deocamdată plângere împotriva acesteia. De câteva zile Gabriela Racea se află în concediu medical. Așa că fiți cu mai mare băgare de seamă ... pe la financiar. Link to comment
Moderator Cristi Posted October 30, 2010 Moderator Share Posted October 30, 2010 Lol...asta ne mai lipsea... Link to comment
bolund Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Parerea mea...ar trebui scoasa pe centura pana se recupereaza toti banii...ce specimene mai sunt si pe la financiar... Link to comment
Elvis Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Stai linistit Catalin, deoarece ,,colegii" giranti nu sunt asa nevinovati cum par. Iar domnul Badea a semnat si el niste,,adeverinte". Nu iti vorbesc de firma de catering si afacerea cu masinute de care stiau mai toti de la financiar ,,girantii",ca nu am in fisa postului aceasta obligatie. Sunt curios daca va fi vinovat, inca odata daca mai era nevoie, decat acarul Paun. Cu respect. Link to comment
Moderator Marius Posted October 31, 2010 Moderator Share Posted October 31, 2010 Elvis, daca ai renunta la tot felul de "artificii", "predelute" si "figuri de stil" in modul de redactare al posturilor, probabil am intelege si noi ce vrei sa spui si la cine te referi. Asa ... Link to comment
Elvis Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Pai as da idei unora si nu vreau. Nu este treaba mea sa fac munca altora. Nu trebuie decat sa fi atent cine sunt girantii ............... Link to comment
Recommended Posts