Jump to content
POLITISTI.ro

Bani falsi


Dytzone

Recommended Posts

Salutare tuturor.

Sunt elev la Campina si am o speta destul de delicata.Este vorba despre bani falsi.

Am un prieten care aflandu-se acum 2 seri intr-un bar s-a intalnit cu un amic de-al sau,nu sunt prieteni foarte buni,se cunosc mai mult din vedere...

Prietenul meu a fost abordat in felul urmator de catre acest amic al sau : Nemaiavand bani (lei) i-a propus prietenului meu sa-i schimbe niste euro ca sa-si poata cumpara in continuare bautura.Prietenul meu a acceptat fara sa se gandeasca / fara sa-si dea seama ca acesta ii va da euro falsi.A trecut noaptea,iar dimineata cand s-a trezit a realizat ca acei euro nu erau adevarati.De fata au mai fost si alte persoane care au vazut ce s-a intamplat,deci ar avea si martori in cazul in care va fi necesar.

Acum v-as ruga sa-mi spuneti cam ce ar fi de facut.

Va dati seama cate persoane pot fi pacalite in acest fel,de aceea ar trebui luate urgent niste masuri in cazul persoanei respective.

Link to comment

Va dati seama cate persoane pot fi pacalite in acest fel,de aceea ar trebui luate urgent niste masuri in cazul persoanei respective.

In primul rind, ar trebui luate masuri impotriva persoanelor care ar putea fi pacalite, sa nu mai "puna botul" la chilipiruri la colt de strada, pentru un "castig" de 2-3 lei fata de cursul de la casa de schimb. Parerea mea. ;) Fara fraieribili nu pot exista smecheri, sau ..... LA BAUTURA NU SE FAC AFACERI!!

Plasatorul de valuta falsa poate fi denuntal la politie si avind si "materialul probator", poate se pot lua oaresce masuri impotriva lui.

Edited by serhente Garcia
Link to comment

Dytzone ,prietenul tau pentru a nu avea surprize mai tarziu,spre exemplu nu isi dadea seama si mergea la o casa de schimb valutar ori ii dadea imprumut cuiva care mergea la o casa de schimb, trebuie sa sesizeze imediat politia.

:emo-yessir:

Link to comment

sa indice martorii in sesizarea care o face ca sa ofere maximul de ajutor celor care se ocupa de ancheta. cu cit ajuta mai mult cu atit vor exista mai putini care vor ajunge in posesia unor bani falsi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.