Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme caini vagabonti

Coltallb

Recommended Posts

Buna ziua

Sunt nou pe acest forum. Am facut contul special pentru a pune intrebarile care am neclaritati.

Pe cine trebuie sa sesizez cand sunt atacat de caini fara stapan?

Ce arma neletala fara permis pot sa port sa o folosesc impotriva cainilor (in afara de aparate cu ultrasunete care in marea majoritate nu au nici un efect, cateodata chiar mai rau)?

In cadru jobului meu, o parte din timp o petrec cautand adrese printre blocuri si zone mai putin placute.

Daca dai un picior la un caine totii "mosii si babele" dar daca te ataca se fac ca nu vad ( acest lucru mi s-a intamplat in zona obor cand un batran le dadea sa manance la niste caini, care m-au atacat. am avut noroc ca am pus o plasa de rafie inaintea piciorului si mi-a facut praf plasa iar batranul sa facut ca nu vede).

Va multumesc

PM

Daca eu bat un caine care ma ataca si ma reclama vecinu sau vreun "iubitor de caini", eu primesc ameda pentru tulburarea linisti publice, dar daca ma musca cainele respectiv cel care le da sa manance nu-i se intampla nimic si nici cainelui

• Moderator

Problemele privind câinii maidanezi, cei fără stăpân, sunt în competenţa Primăriei şi a gardienilor locali.

Poliţia Română nu are astfel de competenţe.

Daca fac o sesizare la primarie imi raspund dupa un an (asta daca esti obtimist). Atunci sa inteleg ca siguranta cetateanului nu se refera atunci cand este atacat de animale (exclus cele cu 2 picioare)