Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Permis englezesc suspendat in Romania


BrokenWind
 Share

Question

Buna ziua, am si eu o intrebare, pot face o cerere la Politie pentru ca permisul meu eliberat in Anglia(preschimbat din unul romanesc) sa nu fie trimis dupa doua saptamani in Anglia ? si sa ramana in Romania la sediul Politiei unde a fost suspendat sau de pe raza domiciliului ?

Link to comment
Share on other sites

17 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Si atunci permisul nu va pleca in Anglia, multumesc frumos, o sa ma duc sa intreb de siguranta si la Politia Rutiera din Ploiesti, ca de multe ori am fos uimit sa vad reguli diferite la acelasi ghiseu da cu persoane diferite.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

buna.am un proces pe rol cu pol pt. suspndarea carnetului de conducere ,intre timp am emigrat uk si am schimbat carnetul,deci am unul englezesc,daca pierd procesul cu pol.ce se intampla?mi se supenda si permisul de uk.sau pot sa conduc in continuare aici ...multumesc

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Am sa te rog sa cauti pe forum raspunsul la intrebarea ta.

S-a mai discutat subiectul pe larg.

Pe scurt nu iti recomand sa incerci sa conduci in UK daca iti este suspendat carnetul.

Gresim, platim si mergem mai departe.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Nu se suspenda permisul de conducere; se suspenda DREPTUL DE A CONDUCE.

Permisul e o bucata de plastic rectangulara. Tu ai schimbat plasticul romanesc cu un plastic britanic.

Plasticul ala confirma faptul ca tu ai obtinut dreptul de a conduce autovehicule categoria X. Daca pierzi procesul, o sa pierzi temporar DREPTUL de a conduce autovehicule; nu conteaza ce tara a emis permisul.

Edited by geutz
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua/seara, in data de 28.05.2017, mi-a fost suspendat permisul de conducere englezesc pe o perioada de 90 de zile (prezicez ca permisul de conducere l-am luat in romania, ulterior, l-am preschimbat in cel englezesc in 2009 pentru ca aveam permisul non-european). Toate bune si frumoase pana aici, politisul rutier care mi-a suspendat permisul mi-a spus ca pot da testul de redobandire (13 din 15), si ca trebuie sa fac o cerere la Directia Rutiera sau la Brigada Rutiera pentru a imi ramane permisul pe teritoriul Romaniei, eu avand momentan domicilul stabil in Romania si nu in UK. Am fost azi am facut cererea, iar cand am intrebat cum se face programarea pentru testul de redobandire/reexaminare, am avut o surpriza "Nu puteti da ca nu aveti permis romanesc. Adica 90 de zile sunteti pieton." Atunci am intrebat ofiterul de la biroul de informatii, de ce ofiterul care mi-a retinut permisul mi-a spus ca pot da testul de re-examinare? Am primit un raspuns: NU STIU. Ce pot face??

Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Moderator

Te sfătuiesc să-ţi preschimbi permisul actual în unul românesc.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua tuturor! Am o intrebare :recent un prieten de al meu care lucreza ca sofer un Uk a avut un accident pe teritoriul României mai exact a lovit pe cineva pe o trecere de pietoni Politia ia suspendat dreptul de conduce pe 30 de zile momentan si as vrea sa stiu daca mai poate conduce in uk dupa ce i se termina dovada de 30 de zile? Multumesc ,o zi bună! 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Autoritatile din Romania cu cele din UK comunica intre ele.

Daca "prietenul" conduce in UK in conditiile in care nu are dreptul de a conduce in Romania si este prins, risca sanctiunile din UK pentru infractiunile comise.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Am permis de conducere emis in Marea Britanie si dubla cetatenie romana si britanica.Am primit  o instiintare ca permisul va  fi suspendat in Romania incepand cu data de 01 Aprilie 2018 pentru o fapta care sa intamplat in Iulie 2012 si pentru care am facut contestatie atunci.Acum eu ma aflu in Egipt  si folosesc servicii de rent-a-car, va rog sa ma ajutati daca puteti cu un raspuns.Contractul meu aici in Egipt se termina in luna Mai a acestui an .Mai pot conduce pana voi avea timpul necesar sa vin in Romania sa pot rezolva aceasta problema?

 

Va  multumesc,

 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Bună ziua, 

Mi-a fost suspendat permisul preschimbat într-unul englezesc pentru 90 de zile. Am fost nevoit să plec înapoi în Anglia și nu am putut da testul pentru reducere la 30 de zile. Întrebarea mea este permisul va fi trimis în Anglia, adresa fiind de acolo sau va rămâne în România? 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Salutare,am si eu o intrebare: Am permis de Anglia si mi la ridicat pentru depasirea vitezei  pe 3 luni in Romania.

INTREBARE: Politia Romana mil trimete in Anglia sau nus pat capul ?

Sau pot sal dau pierdut si fac altul in Anglia?

Multumesc

Edited by GYN
 • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Membru

Eu, tie ți l-as anula.

Dupa cum scrii, probabil nu ai trecut pe la școală.. fara scoala, nu ai voie sa detii permis.

Nu mai vorbesc de cum gândești...🤦‍♂️

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna seara 

Am permis englezesc am facut in anglia scoala de soferi.

In 2019 decembrie am avut un accident acordam prioritate la sens giratoriu si unu cu un autoutilitar a intrat in masina . Pe langa faptul ca mio julito toata partea stanga masini politia a spus ca eu eram de vina . Precizez ca eu cedam si eram nemiscata cu masina si intra ala in mine ai eu am fost devina.  Mia suspendat permisul pe 30 de zile . Am platit amenda si am plecat in uk inapoi.

Am asteptat permisul nu am mai primito pe urma cand am venit iar acasa am fost la politie si miau zis ca sa trimis inapoi in uk . Acum cu pandemia nu puteam sa dau de autoritatea englezeasca si doar ce azi am reusit sa vb cu ei si miau spus ca autoritatea romana mia schimbat permisul englezesc in romanesc! Se poate asa ceva ? Si permisul meu nu e nici in romania nici in anglia ce pot face ? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.