Jump to content
POLITISTI.ro

Condiţii şi posibilităţi de parcare la aeroportul Otopeni


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

Salut

Există pe forum vreun membru ce lucreză la Otopeni?

Mă interesează să aflu ceva detalii despre parcarea Park&Flay de acolo. Ceva tarife de actualitate, dacă e sigură să las maşina acolo pentru vreo patru zile. Dacă este necesară o rezervare?

Sau dacă sunt alte alternative mai bune?

Merci

Link to comment

azi am fost la otopeni 1 ora 6 lei 1/2 ora 3 lei altceva nu stiu. exista posibilitati si pentru parcare pe mai multe zile. parcarea e gestionata de supercom. vezi site daca e. mai poti sa o lasi in oras si iei autobuz pana aeroport. 3, 5 lei pe cursa. 730 si 738

Link to comment

tony, sunt doua parcari in aeroport, una pentru opriri ocazionale si una pentru termen lung (da, a durat ceva vreme pana sa isi dea seama de utilitatea unei asemenea parcari). Catalin, sper ca te-au ajutat informatiile de ieri si sa ne vedem la o cafea inainte de drum... :)

Link to comment
  • 2 years later...

Sunt Claudiu Balban de la IPJ Brasov. Va salut si va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema si anume, in data de 12 Aprilie voi pleca cu familia in Italia pana in 22 Aprilie si desi pana acum ma ducea tatal meu la aeroport si ma si lua la intoarcere acum nu ma poate duce el si nu vreau sa apelez la prieteni ca sa ma duca, motiv pentru care vreau sa merg cu autoturismul personal de la Brasov la aeroportul Otopeni si ma intreb daca as putea lasa masina 10 zile in parcarea politiei de la aeroport sau de la vreo sectie de politie din Bucuresti sau de la Politia Otopeni .

M-am interesat si am aflat de parcarile pe termen lung dar sunt cam scumpe(vreo 200 de lei pe 10 zile) si ma tem sa o las nesupravegheata oriunde ,desi in Brasov, o poti lasa in orice parcare fara plata sau in parcarea unui magazin gen Penny/Lidll si nu vei avea probleme in Bucuresti nu stiu cum e si poate o gasesc pe butuci.

Eu lucrez la Politia Codlea(judetul Brasov) , locuiesc in Rasnov  si sunt nascut in Brasov:) asa ca daca aveti vreodata nevoie de ajutor puteti apela cu incredere(in Codlea va las sa bagati masina in curtea politiei sau in fata unde sunt camere de supraveghere ,desi nu prea aveti de ce ca nu avem aeroport:))

Sper sa nu ma injurati prea tare ca am indraznit sa intreb.

Multumesc anticipat.

Link to comment

Am înțeles ca se poate parca la Băneasa Mall gratis dar nu stiu cât de sigură e.

Din moment ce nu am primit răspuns cred că o voi lăsa în parcarea plătită de la aeroport si voi plăti 180 de lei in speranta ca va fi în siguranță.

Mulțumesc .

Link to comment
  • Moderator

Eu acolo am lăsat-o de mai multe ori. De fiecare dată când am plecat. Am preferat să plătesc dar să o stiu în sigurantă. Parcarea e păzită si e comod la întoarcere pentru că e aproape, nu mai depind de nimeni, să iau vreun taxi sau alt mijloc de transport ca să ajung la masină. Nu uita să-ti opresti lei pentru că parcarea o plătesti la întoarcere.

Link to comment

Asa voi face si sotia e mai liniștită. Mi-ar fi plăcut totuși să se ofere un politist să o găzduiască la aeroport sau la altă sectie. Mulțumesc.

Link to comment
  • Member

Pai masinile personale nu le poti lasa la sectii, cel putin in Bucuresti. Poate se gaseste cineva de acolo de la Politie sa te ajute ca ar mai fi un pic de timp :)

Link to comment

Mersi.

Nu vreau sa fac un topic nou asa ca va întreb aici, stiti cumva dacă se decontează ceva pentru concediul in străinătate? Stiu că pe ordinul de servici pentru concediu in tara se dau bani dar din ce am citit pentru concediul in afara tarii s-ar deconta bilet de tren până la iesirea din tara dar eu plec cu avionul de pe Otopeni.

Trebuie sa visez ordinul în Italia? Mulțumesc.

Am întrebat de curiozitate pentru ca de cate ori am fost in afara țării am predat legitimatia si nu am folosit ordinul de servici...nixi in tara nu l-am decontat decât o dată in 10 ani.

Link to comment
  • Moderator

Acum nu trebuie să mai predai legitimaţia. Doar să te treci în registrul de părăsiri de la unitatea ta. Din păcate nu se decontează decât deplasările interne. Poţi viza hârtia la Otopeni şi îţi vor calcula deplasarea până acolo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.