Membru Bogdanel Posted March 6, 2013 Membru Share Posted March 6, 2013 (edited) Am trimis mail către adresele puse de Marius, am postat pe pagina mea de facebook şi încă în 8 grupuri în care sunt intrat. Am văzut că unii s-au semnat doar cu prenumele, se ia în calcul acest lucru? Care sunt criteriile pentru ca semnătura să fie validata? Edited March 6, 2013 by Bogdanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnikolae Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Semnat !173 pana acum ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 6, 2013 Moderator Share Posted March 6, 2013 Am văzut că unii s-au semnat doar cu prenumele, se ia în calcul acest lucru? Care sunt criteriile pentru ca semnătura să fie validata? Publicarea pe petitieonline.ro nu îndeplineşte condiţiile cerute de lege. Vezi în prima postare din acest topic prevederile legale necesare pentru o iniţiativă legislativă din partea cetăţenilor. Propunerea de pe petiţieonline.ro ne oferă doar un feedback şi poate sensibiliza vreun politician care să o propună şi să o susţină în Parlament. Dacă strânge multe semnături, cu siguranţă vor exista ecouri şi repercursiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted March 6, 2013 Membru Share Posted March 6, 2013 Am înţeles, la 183 a ajuns numărul semnăturilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3rgiu Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 semnat si eu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gingiskhan2283 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 semnat.distribuit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuxEx Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 S-a ajuns la 221 semnaturi. Am trimis un mail si conducerii SNPPC pe adresa contact@snppc.ro , dar nu cred ca acel mail va fi bagat in seama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Andrei Posted March 6, 2013 Membru Share Posted March 6, 2013 (edited) Cum adica sa nu fie bagat in seama? Ai trimis tu, am trimis eu si cu siguranta inca cel putin 20 oameni! Daca nu le pasa, macar sa se enerveze cand sterg mail-urile! Cum era treaba aia cu "Unde-i unu' nu-i putere... Unde-s 2 puterea creste." Edited March 6, 2013 by zzzt23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrist Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Am semnat si eu. Decat sa copieze mai bine sa aibe uniforme si denumire cat mai diferita de alte structuri si sa dovedeasca prin fapte ca sunt mai buni decat altii, daca pot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McNally Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Am semnat si eu acum, sunt 259 de semnaturi ! Romani, treziti-va, nu mai dati voie primarilor sa-si bata joc de voi, cheltuind aiurea banul public. Eu as cere in afara de modificarea tinutei si a denumirii si acordarea de atributii limitate, exclusiv pe paza, fiindca altceva nu au habar. Si sa inceteze cu pretentiile aberante de statut special. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiand20 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Semnat şi distribuit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolucian63 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Semnat si distribuit! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuxEx Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Cred ca in curand va aparea ceva si in presa despre aceasta petitie! Ii rog pe administratorii site-ului si pe initiatorii petitiei sa raspunda in timp util eventualelor intrebari venite din partea presei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew85 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 cred ca se va publica ceva in presa. am fost intrebat cine a fost initiatorul si i-am dat link catre acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serhente Garcia Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 mi se pare sau era "undeva, cindva" un user care sutinea ca lucreaza in media si care era extrem de activ in furnizarea de indicatii de o inestimabila valoare teoretica si practica, pentru munca de politie. acum vad ca tace, sau daca ma insel, fac public mea culpa ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted March 7, 2013 Membru Share Posted March 7, 2013 Poate este plecat din localitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
titel Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 semnat si eu 312. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcan Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) Le-am scris si un comment dragut...sper sa apara... Edited March 7, 2013 by arcan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
titel Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) acum sunt 314, se pare ca are succes. Edited March 7, 2013 by titel Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcan Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Da .Scuze,nu isi facuse update pagina.A ajuns la 314 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted March 7, 2013 Membru Share Posted March 7, 2013 Chiar 316. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted March 7, 2013 Moderator Share Posted March 7, 2013 (edited) Jurnalistii care doresc informatii cu privire la aceasta initiativa legislativa pot intreba in acest topic si sigur vor primi raspunsurile corespunzatoare. Sunt copti latraii acolo la petitie. Cata frustrare poate sa zaca in indivizii astia. Edited March 7, 2013 by Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuxEx Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Stai sa-i vezi pe primari cand va ajunge in presa toata aceasta poveste. Dintre cei care ati trimis mailuri catre CNP/SNPPC/SNAP/etc, ati primit vreun raspuns? Eu am trimis la SNPPC si ... nimic! Bine, nici nu ma asteptam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 7, 2013 Moderator Share Posted March 7, 2013 SNPPC-ul e ocupat să conceapă o mizerie de statut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted March 7, 2013 Membru Share Posted March 7, 2013 Nici eu nu am primit vreun răspuns la mail-urile trimise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts