Jump to content
POLITISTI.ro

Iniţiativă legislativă privind schimbarea denumirii de "Poliţie Locală"

yo3ies

Recommended Posts

• Membru

Am trimis mail către adresele puse de Marius, am postat pe pagina mea de facebook şi încă în 8 grupuri în care sunt intrat.

Am văzut că unii s-au semnat doar cu prenumele, se ia în calcul acest lucru?

Care sunt criteriile pentru ca semnătura să fie validata?

Edited by Bogdanel

• Moderator

Am văzut că unii s-au semnat doar cu prenumele, se ia în calcul acest lucru?

Care sunt criteriile pentru ca semnătura să fie validata?

Publicarea pe petitieonline.ro nu îndeplineşte condiţiile cerute de lege. Vezi în prima postare din acest topic prevederile legale necesare pentru o iniţiativă legislativă din partea cetăţenilor.

Propunerea de pe petiţieonline.ro ne oferă doar un feedback şi poate sensibiliza vreun politician care să o propună şi să o susţină în Parlament. Dacă strânge multe semnături, cu siguranţă vor exista ecouri şi repercursiuni. ;)

• Membru

Cum adica sa nu fie bagat in seama? Ai trimis tu, am trimis eu si cu siguranta inca cel putin 20 oameni! Daca nu le pasa, macar sa se enerveze cand sterg mail-urile! Cum era treaba aia cu "Unde-i unu' nu-i putere... Unde-s 2 puterea creste." ;)

Edited by zzzt23
  • Upvote 2

Am semnat si eu. Decat sa copieze mai bine sa aibe uniforme si denumire cat mai diferita de alte structuri si sa dovedeasca prin fapte ca sunt mai buni decat altii, daca pot.

• Upvote 1

Am semnat si eu acum, sunt 259 de semnaturi ! Romani, treziti-va, nu mai dati voie primarilor sa-si bata joc de voi, cheltuind aiurea banul public. Eu as cere in afara de modificarea tinutei si a denumirii si acordarea de atributii limitate, exclusiv pe paza, fiindca altceva nu au habar. Si sa inceteze cu pretentiile aberante de statut special.

• Upvote 1

Cred ca in curand va aparea ceva si in presa despre aceasta petitie! Ii rog pe administratorii site-ului si pe initiatorii petitiei sa raspunda in timp util eventualelor intrebari venite din partea presei :)

cred ca se va publica ceva in presa. am fost intrebat cine a fost initiatorul si i-am dat link catre acest topic.

mi se pare sau era "undeva, cindva" un user care sutinea ca lucreaza in media si care era extrem de activ in furnizarea de indicatii de o inestimabila valoare teoretica si practica, pentru munca de politie. acum vad ca tace, sau daca ma insel, fac public mea culpa ...

• Upvote 1

Le-am scris si un comment dragut...sper sa apara...

Edited by arcan
  • Upvote 1

• Moderator

Jurnalistii care doresc informatii cu privire la aceasta initiativa legislativa pot intreba in acest topic si sigur vor primi raspunsurile corespunzatoare.

Sunt copti latraii acolo la petitie. Cata frustrare poate sa zaca in indivizii astia.

Edited by Cristi

Stai sa-i vezi pe primari cand va ajunge in presa toata aceasta poveste. Dintre cei care ati trimis mailuri catre CNP/SNPPC/SNAP/etc, ati primit vreun raspuns? Eu am trimis la SNPPC si ... nimic! Bine, nici nu ma asteptam!