Jump to content
POLITISTI.ro

Mutarea unui ofiter DGIPI, recrutat din Academie, în cadrul Politiei Române

Postare recomandată

Publicat

am un prieten ofiter dgipi ...ce ma sfatuiti sa-i spun?

a fost recrutat din academie in vara pe post de ofiter dgipi...nu a stiut exact care sunt atributiile lucratorilor...a fost in perioada de proba si considera ca nu i se potriveste...cum credeti ca va fi primit in randul politistilor in conditiile in care i s-ar aproba raportul de mutare?face bine sa ma mute? sau e de preferat sa joace in hora in care am fost cooptat?

Rog daca e posibil un raspuns sincer si obiectiv

cu multa stima si multumiri anticipate

Publicat

Este clar ca de tine este vorba, se observa ca nu te poti controla si de multe ori vorbesti la persoana -I . Nu este nicio problema, nu esti singurul politist care revine de la dgipi la o structura operativa. Important este sa devi si un bun coleg, sa lucrezi in echipa si sa nu lucrezi in continuare "la doua capete"

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

La inceput o sa fii privit cu oarecare reticenta ... si e normal pana la urma. La fel ai fi reactionat si tu daca erai in situatia celalalta. Deci nu uita sa te pui si in locul lor, atunci cand ti se pare ca nu te trateaza ca si pe ceilalti. Dar cu timpul te vei integra si lucrurile vor intra in normal.

Modificat de crix
  • Membru
Publicat

Eu consider ca orice om care are dorinta de munca si deschidere este binevenit inapoi in structuriile operative, in aceste structuri tot timpul este nevoie de oameni competenti! Cum spune si colegul mai sus probabil la inceput ceva priviri mai acide, va primi, dar in timp se vor estompa si va primi respectul cuvenit. Inchiei cu urmatorul lucru, respectul se castiga nu se impune!

• Membru
Publicat

Ce abureala ieftina! Vad ca unii colegi au pus botul la "stangacia" ta.

• Membru
Publicat (modificat)

Nu prea cred ca ai un prieten care e deja ofiter DGIPI care a fost selectat din vara pt asta, intrucat profilarile se fac la finalul anului I, nu la finalul Academiei. Asta daca n-a fost pe alt profil, iar la terminare a avut cojones sa ajunga de la OP (de exemplu) la DIPI, ceea ce ma cam indoiesc pt ca promotia 2012 deja avea clasa de informatii.

Acum, in ceea ce priveste postul tau, tu esti precum Geoana:

reporter: cati ofiteri de informatii acoperiti mai sunt?

Geoane: nu stiu cati mai suntem ... :D

Asa ca mai bine spui ce-ai vrea sa afli si de ce mai exact.

Modificat de Ben
Publicat

intrebarea pe care am pus-o cred ca e pertinenta si nu vad de ce ar avea alte scopuri...de ce sa nu gandim ca omul e intr-o permanenta dinamica si incearca sa isi gaseasca vocatia (ca raspuns la celor care contesta sinceritatea intrebarii, dar apreciez si respect si parerea lor)...fiecare dintre noi incercam sa ne punem in valoare abilitatile si daca e posibil sa facem munca cu pasiune...ca dragoste cu forta nu se poate...astept si alte pareri

• Membru
Publicat

Cum era reclama aia... "si marmota invelea ciocolaata in staniol", :naughty:

• Moderator
Publicat

Oare astia de la DGIPI stiu ca rolul lor principal este sa asigure protectia politistilor, nu sa ii urmareasca ca pe infractori?

• Apreciez 2
Publicat

"Ei nu stie treaba asta"...mai acum ceva timp a venit un tip de la SIPI si ne-a prelucrat diverse chestii printre care faptul ca ne asigura protectie, bun...am inteles, dar....la cateva saptamani un coleg avea nevoie de protectie si a solicitat-o! ce-a primit....NIMIC! daca primeau un denunt privind un politist imediat isi faceau treaba!!!

N-am vazut asa ceva! cand e vorba de un politist care a gresit sau chiar a facut-o intentioat( din pacate ne incadram si la categoria asta) cei abilitati isi fac sarguincios datoria, parca ar avea o satisfactie ca "a facut" un coleg! trist, foarte trist! Scuze de off-topic, dar nu n-am putut abtine.

Publicat

am un prieten ofiter dgipi ...ce ma sfatuiti sa-i spun?

a fost recrutat din academie in vara pe post de ofiter dgipi...nu a stiut exact care sunt atributiile lucratorilor...a fost in perioada de proba si considera ca nu i se potriveste...cum credeti ca va fi primit in randul politistilor in conditiile in care i s-ar aproba raportul de mutare?face bine sa ma mute? sau e de preferat sa joace in hora in care am fost cooptat?

Rog daca e posibil un raspuns sincer si obiectiv

cu multa stima si multumiri anticipate

E ca si aia:" my friend has a friend that has a friend and that friend has another friend..."

Intr-un alt topic vorbesti de radierea unui post. De aia te muta din cadrul DGIPI, ca ti se radiaza postul?

Daca te-ai suparat, nu a fost cu intentie, a fost din culpa...

Publicat

Probabil ca vorbesc neavizat insa e interesant topicul. Din moment ce exista clasa de Informatii recrutata la inceputul anului 2 sau sfarsitul anului 1 inseamna ca o recrutare ulterioara din academie presupune pile. Nu stiu in ce masura un ofiter abea la absolvire pe orice alt profil poate fi interesant pentru structura de informatii fara nici macar o zi de experienta. Chestiunea e ca acest "prieten" al tau ar trebui sa fie statornic in hotarare si sa se gandeasca la faptul ca va intampina dificultati in orice structura operativa, sa cantareasca bine avantaje si dezavantaje si sa fie ferm! Un absolvent al academiei( indiferent cat de bun profesionist este) intotdeauna va beneficia de respect intrucat..ce mai... se intra greu, asa ca nu cred ca vor exista probleme in ceea ce priveste integrarea.

Publicat

@politistpolitist

face bine sa ma mute?

in hora in care am fost cooptat?

Aceste formulari te tradeaza. Nu inteleg de ce te ascunzi? Te crezi mai superior fata de politisti, daca lucrezi la SIPI?

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.