Jump to content
POLITISTI.ro

Legalitate vanzare stick-ere parbriz

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Am avut un mic șoc atunci când am văzut că se vând legitimații IPA: LINK

Dar după o căutare am văzut și altele: LINK / LINK, printre care si prolex :))

De la IPA mai sunt portofele, breloace and Co.

Sunt curios cât de legală e treaba asta. În primul link cineva chiar s-a luat de vânzător :)

Publicat

am vb cu liderul de la ipa si a spus ca avem o lege proaspata din care reiese ca avem dreptul sa le confiscam aceste insemne si le putem face LP. Mai multe detalii nu stiu sa va dau dar intra in aceasi categorie cu portul de uniforma de alte persoane.... atat stiu

Se pedepseste conform art 240 din codul penal cu inchisoare intre 3 luni si 5 ani daca persoana nu are calitatea sa foloseasca acele insemne daca nu ma insel

• Moderator
Publicat

Cred că liderul de la IPA habar nu are pe ce lume trăiește. Chiar aș fi curios să văd și eu încadrarea juridică pe care o face el pentru astfel de fapte.

Uzurparea de calităţi oficiale

Folosirea fără drept a unei calităţi oficiale, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Însemnele IPA nu sunt și nici nu vor fi niciodată "însemne oficiale" pentru că nu aparțin unei instituții a statului.

Publicat
:) stikere de la antidrog. cea mai tare de pana acum. de parca cine lucreaza la antidrog se afiseaza cu stickere pe parbriz. asta e ca si numerele alea de cocalar SRI.
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Vai, dar m-am tavalit pe jos de ras la faza cu stickerul antidrog...sunt extraordinar de curios cum arata!:))

• Moderator
Publicat

Ce inseamna ,,uuuup"?

Sunt postări care urmăresc doar urcarea topicului respectiv în partea superioară a listei (ex. "bump", "up", "valabil", etc.)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.