Membru mihai770 Posted February 19, 2013 Membru Share Posted February 19, 2013 Am avut un mic șoc atunci când am văzut că se vând legitimații IPA: LINK Dar după o căutare am văzut și altele: LINK / LINK, printre care si prolex De la IPA mai sunt portofele, breloace and Co. Sunt curios cât de legală e treaba asta. În primul link cineva chiar s-a luat de vânzător Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Despre acest subiect se discută în topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
crix Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Cocalarismul este in floare la romani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 am vb cu liderul de la ipa si a spus ca avem o lege proaspata din care reiese ca avem dreptul sa le confiscam aceste insemne si le putem face LP. Mai multe detalii nu stiu sa va dau dar intra in aceasi categorie cu portul de uniforma de alte persoane.... atat stiu Se pedepseste conform art 240 din codul penal cu inchisoare intre 3 luni si 5 ani daca persoana nu are calitatea sa foloseasca acele insemne daca nu ma insel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted February 20, 2013 Moderator Share Posted February 20, 2013 Cred că liderul de la IPA habar nu are pe ce lume trăiește. Chiar aș fi curios să văd și eu încadrarea juridică pe care o face el pentru astfel de fapte. Uzurparea de calităţi oficiale Folosirea fără drept a unei calităţi oficiale, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Însemnele IPA nu sunt și nici nu vor fi niciodată "însemne oficiale" pentru că nu aparțin unei instituții a statului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minutzu Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 stikere de la antidrog. cea mai tare de pana acum. de parca cine lucreaza la antidrog se afiseaza cu stickere pe parbriz. asta e ca si numerele alea de cocalar SRI. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 eu stiu asta si sunt constient a spus ca o sa ne dea baza legala. ramane de vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted February 20, 2013 Moderator Share Posted February 20, 2013 Vai, dar m-am tavalit pe jos de ras la faza cu stickerul antidrog...sunt extraordinar de curios cum arata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krux Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 o frunza de marijuana... asa arata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallah Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 ...,,actipilde" poate sa vanda cate vrea.....Ce inseamna ,,uuuup"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted February 20, 2013 Moderator Share Posted February 20, 2013 Ce inseamna ,,uuuup"? Sunt postări care urmăresc doar urcarea topicului respectiv în partea superioară a listei (ex. "bump", "up", "valabil", etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts