Jump to content
POLITISTI.ro

Huligalism fara margini. Mi-a facut masina praf ca nu mai vreau sa fiu cu el!

Postare recomandată

Publicat

Un nenorocit a aruncat cu o piatra in masina mea. Nu stiu cu ce forta a dat dar mi-a distrus capota.

Poate pati ceva "inteligentul"?

A aruncat si cu spirt pe masina, probabil ca a vrut sa dea foc (de prost ce era a vrut sa dea foc da la capota pe metal), deci nu a pus inauntru masinii sau la roti. Poate pati ceva? Am gasit urme de spirt pe capota si pe masina.

Dar politistul nu crede ca e de la ala, si nici martorii nu l-au vazut in timp ce ar fi aruncat inflamabil pe masina.

Defapt martorii au vazut pe un tip care a venit cu o piatra in mana, apoi au auzit un zgomot pe fostul meu prieten plecand.

E zona intunecata, nu stiu daca gasesc ceva magazin cu camere video.

La ce sa ma astept? Un fost coleg mi-a zis sa nu ma astept ca ala sa primeasca mai mult de 1000 lei amenda, si sa-mi iau adio ca imi voi repara masina din banii lui. E adevarat?

Se intampla la fix o luna dupa ce un tip mia lovit masina in trafic. A costat 2100 lei reparatia. Bine, platiti din banii de la asigurarea lui ala.

• Moderator
Publicat

Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuintare a unui bun apartinând altuia, sau împiedicarea luării masurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlaturarea măsurilor luate constituie infracţiune se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Publicat

In cazul de fata cam cat estimati ca va lua? Nu are cazier,etc.

Mai mult e destept..stiti ce a facut? a uns piatra cu ulei, ca sa nu i se poata lua amprentele!

• Moderator
Publicat

Nu am de unde să ştiu, depinde foarte mult şi de stăruinţa depusa de individ pentru a înlătura rezultatul infracţiunii sau pentru a repara paguba pricinuită, atitudinea lui după săvârşirea infracţiunii şi prezentarea sa în faţa autorităţii, comportarea sincera în cursul urmăririi şi procesului penal, etc.

• Administrator
Publicat

Folosirea de proxy-uri anonime este interzisă pe acest website.

Topc închis.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.