Jump to content
POLITISTI.ro

Huligalism fara margini. Mi-a facut masina praf ca nu mai vreau sa fiu cu el!


cambra19

Recommended Posts

Un nenorocit a aruncat cu o piatra in masina mea. Nu stiu cu ce forta a dat dar mi-a distrus capota.

Poate pati ceva "inteligentul"?

A aruncat si cu spirt pe masina, probabil ca a vrut sa dea foc (de prost ce era a vrut sa dea foc da la capota pe metal), deci nu a pus inauntru masinii sau la roti. Poate pati ceva? Am gasit urme de spirt pe capota si pe masina.

Dar politistul nu crede ca e de la ala, si nici martorii nu l-au vazut in timp ce ar fi aruncat inflamabil pe masina.

Defapt martorii au vazut pe un tip care a venit cu o piatra in mana, apoi au auzit un zgomot pe fostul meu prieten plecand.

E zona intunecata, nu stiu daca gasesc ceva magazin cu camere video.

La ce sa ma astept? Un fost coleg mi-a zis sa nu ma astept ca ala sa primeasca mai mult de 1000 lei amenda, si sa-mi iau adio ca imi voi repara masina din banii lui. E adevarat?

Se intampla la fix o luna dupa ce un tip mia lovit masina in trafic. A costat 2100 lei reparatia. Bine, platiti din banii de la asigurarea lui ala.

Link to comment
  • Moderator

Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuintare a unui bun apartinând altuia, sau împiedicarea luării masurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlaturarea măsurilor luate constituie infracţiune se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Link to comment
  • Moderator

Nu am de unde să ştiu, depinde foarte mult şi de stăruinţa depusa de individ pentru a înlătura rezultatul infracţiunii sau pentru a repara paguba pricinuită, atitudinea lui după săvârşirea infracţiunii şi prezentarea sa în faţa autorităţii, comportarea sincera în cursul urmăririi şi procesului penal, etc.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.