Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecţi de furt de ambarcaţiuni din Delta Dunării, depistaţi


NewsBot

Recommended Posts

Suspecţi de furt de ambarcaţiuni din Delta Dunării, depistaţi

Trei tineri, suspectaţi de furtul a două ambarcaţiuni şi a unui motor de ambarcaţiune, au fost depistaţi de poliţiştii de la Poliţia Transporturi. În urma percheziţiei desfăşurată la locuinţa unuia dintre ei, au fost găsite bunurile sustrase, în valoare de 25.000 de lei, care au fost predate părţilor vătămate.

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea şi din cadrul Posturilor de Poliţie Maliuc şi Crişan - I.P.J. Tulcea, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au desfăşurat o percheziţie domiciliară, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Tulcea, la domiciliul unui tânăr de 21 de ani, suspectat de furt.

De aici, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un motor de ambarcaţiune şi două ambarcaţiuni.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul, că cel în cauză, împreună cu alţi doi tineri, toţi din judeţul Tulcea, ar fi sustras, în perioada noiembrie 2012 – ianuarie 2013, de pe canalul Sulina al fluviului Dunărea - localitatea Vulturu, bunurile găsite în urma percheziţiei.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 25.000 de lei, a fost recuperat 100% şi predat părţilor vătămate.

Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 - 209 din Codul penal.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.