Jump to content
POLITISTI.ro

Pierdut Buletin

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Mi-am pierdut buletinul si as dori sa stiu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii fac pentru a mi-l schimba. Mentionez ca am nevoie de el urgent intrucat urmeaza sa imi dau examenul la scoala de soferi. Va multumesc

• Moderator
Publicat

Eliberarea actului de identitate la pierderea, furtul, distrugerea sau deteriorarea actului de identitate deţinut anterior

DOCUMENTE NECESARE:

• - cererea pentru eliberarea actului de identitate;
  • - actul de identitate si cartea de alegator, in cazul deteriorarii;
  • - certificatul de nastere,original si copie;
  • - certificatul de casatorie, daca este cazul, original si copie;
  • - hotarârea de divort, definitiva si irevocabila, dupa caz, original si copie;
  • - certificatul de deces al sotului/sotiei decedat/decedate, în cazul sotului supravietuitor, original si copie;
  • - certificatele de nastere ale copiilor cu vârsta mai mica de 14 ani, original si copie;
  • - documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu si, dupa caz, cel cu care se face dovada adresei de resedinta, original si copie;
  • - dovada eliberata de unitatea de politie unde a fost reclamat furtul, daca este cazul;
  • - un document emis de institutii sau autoritati publice - pasaport, permis de conducere, legitimatie de serviciu, livret militar ori diploma de absolvire a unei institutii de învatamânt, cu fotografie de data recenta, original si copie;
  • - chitanta reprezentând contravaloarea cartii de identitate - 7 lei;
  • - timbru fiscal sau chitanta reprezentând contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru - 5 lei.

• Apreciez 1
  • 4 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Salut, daca m-am inscris la concursul de admitere  pentru Scoala de Agenti de Politie Campina cu buletinul care avea seria AZ.....  in cerere este acel AZ si intre timp am pierdut buletinul si l-am refacut dar AZ-ul nu este acelasi , conteaza acest aspect ? adica cererea este inca valabila sau anul asta am pierdut totul?

Modificat de Eduards98

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.