Jump to content
POLITISTI.ro

Intervenţia la evenimente de unul singur


Nolfy88
 Share

Recommended Posts

exista vreun act care sa reglementeze mersul de unul singur la eveniment?? ma refer la o dispozitie a IGPR sau ceva de genu??? si daca exista, care este ea si unde o pot gasi? multumesc mult !

Link to comment
Share on other sites

Nu exista un asemenea document, dispozitie, ordin etc.

Daca interveniti singuri la evenimente o faceti pe pielea voastra.

Link to comment
Share on other sites

Sfatul meu este sa nu mergeti singuri la evenimente.Daca veti merge si se vor intampla nasoale veti fi singuri si veti fi lasati sa va descurcati pe cont propriu.

Link to comment
Share on other sites

De sa faci asta?

Ii trimit sefii, pt atat ii duce mintea pe ei. Daca nu se duc il sanctioneaza disciplinar.

Edited by Horia
Link to comment
Share on other sites

practica asta e din cauza lipsei de personal, sunt posturi unde sunt unul sau doi lucratori...daca ar fi sa intervina amandoi asta ar insemna ca sunt legati de post, nu pot sa aibe liber, sa plece pe undeva pentru ca sunt de permanenta si oricand poate suna telefonul! Nu e numai din cauza sefilor, si a efectivelor incadrade...rurarul este locul unde e cea mai nenormata munca, si cea mai multa comparativ cu urbanul, cu ce prevad normele in viguare!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Parerea mea este ca mai bine te lupti cu un sef riscand o sanctiune disciplinara decat sa te trezesti in zona penalului fata in fata cu un procuror care te audiaza strict legislativ si caruia seful care te trimite la fata locului,ii va spune ca de fapt nu el te-a trimis acolo fiind alegerea ta

Alex ,in situatia in care esti singur la post ar fi normal sa cooperezi cu un politist de la postul invecinat pentru deplasarea la eveniment.

Edited by Ciciu
Link to comment
Share on other sites

exact, despre asta e vorba Horia, vorbesc despre rural, ca la urban nu se pune problema de asa ceva

Vorbește pentru voi. La Mangalia în mai multe nopți la rând a existat un singur polițist cu un autoturism la o populație de 50.000 de oameni, fără jandarmi, locali, etc. Singur cuc.

Edited by Dan
Link to comment
Share on other sites

Parerea mea este ca mai bine te lupti cu un sef riscand o sanctiune disciplinara decat sa te trezesti in zona penalului fata in fata cu un procuror care te audiaza strict legislativ si caruia seful care te trimite la fata locului,ii va spune ca de fapt nu el te-a trimis acolo fiind alegerea ta.

Dar nu cu seful de lupti, ci cu meseria pe care o ai...lucrand la post trebuie sa te duci la apelurile pe SNUAU 112...si daca esti sef de post, fara ajutori....sau cu un ajutor, si el e plecat acasa, ce-o sa faci? n-o sa te mai duci la evenimentele?

Link to comment
Share on other sites

Nu doar la posturile de politie rurale se intampla...posturile de politie TF se confrunta cu aceeasi situatie...un lucrator singur de noapte, evenimente, situatii complexe..cui ii pasa??..daca este ultragiat e vina lui ca nu a actionat cu tact...intrebati-va colegii de la posturile TF...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

!!! Big problem pe rural si nimeni nu face nimic. Cel mai bine era cu sectii si patrule la lipsa asta de personal. Sau 3-4 oameni la post si alta ar fii treaba.

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

Aproape intotdeauna am mers singur la scandaluri..... In ultimul timp, am inceput sa cer sprijinul colegilor de la Politia care arondeaza Postul la care imi desfasor activitatea, tinand cont ca ei au echipa de siguranta publica si patrulare, care lucreza in 3 schimburi.... Si credeti-ma e altceva. Numa' cand aparem 3 politisti la un scandal, etc, se schimba situatia. Si colegii au fost mereu binevoitori, le multumesc pe aceasta cale, chiar daca ei nu vad asta :) si bineinteles, si eu le-am intors favoarea de multe ori, mai ales ca oraselul respectiv e foarte greu, operativ vorbind

Edited by Rober7
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Membru

Inca una din marile probleme de la rural. Sefii stiu, dar nu fac nimic. De ce ? Pentru ca nu ii intereseaza - omul este pe ultimul plan in institutia asta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.