Jump to content
POLITISTI.ro

Programul de lucru al politistilor


Rusy
 Share

Recommended Posts

Am deschis acest topic pentru a ne lamuri privitor la programul de lucru.

Eu de exemplu lucrez in ture sch 1, sch 2 si sch3 ca majoritatea dintre noi.

Intrebarea mea este daca putem fi programati in planificarea lunara de lucru sa lucram din sch 2 si apoi urmatoarea zi sa intram in sch1, sau sa lucrezi sch1 si urmatoarea zi sa lucrezi sch3?

Link to comment
Share on other sites

Draga Rusy, pentru ca nu stiu carui sex apartii, in nicio lege ,ordin sau dispozitie nu se prevede ordinea turelor. Insa eu care am lucrat si lucrez la ordine publica m-am lovit de grobianismul si nesimtirea caporalilor de schimb care isi spun ofiteri de politie.

Pentru politistii de la ordine publica este mai bine ca din schimbul 1 sa intre schimbul 3 ,deoarece au liberul mai lung intre cele doua schimburi. Dar de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!

Domni politisti care intocmesc aceste grafice ,cred ca fac niste favoruri oamenilor din subordine daca acestia au un liber mai lung. Insa matematica este o stiinta fixa, pentru acest liber ei platesc cu doua libere mai scurte la intrarea din schimbul 3 in 2 si din schimbul 2 in 1.

Acest grafic se poate intocmi in folosul oamenilor. Politistii multumiti muncesc mai bine.

Din pacate pentru noi cei care ajung sefi sunt angajati direct , sunt agronomi sau ingineri, iar treaba asta cu hotii, ture de noapte, frig, zapada este o limba extraterestra pentru ei.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Parca exista o prevedere legala ce spune cate ore dupa iesirea din serviciu trebuie sa fie obligatoriu libere. Nu?

Link to comment
Share on other sites

Parca in codul muncii este prevazuta perioada de timp minima necesara pt refacerea capacitatilor unui angajat intre servicii. Nu? :huh:

Link to comment
Share on other sites

Dragi colegi exista si in Ordinul 577 nu numai in Codul Muncii ,prevederea legala care spune ca dupa 8 ore de serviciu timpul de repaus este de 16 ore.

Dar pentru asta trebuie sa studiezi sa poti cere acest drept.

Revin si arat ca abuzurile comise de catre sefi impotriva noastra se bazeaza pe necunoasterea legii de catre noi. Cere si ti se va da.

Eu repet, cunosc foarte bine supterfugiile pe care le folosesc cei carora li se spune ,,sefu". Acesti nemernici care isi bat joc de oamenii care muncesc, incalca legea atunci cand dupa o tura de schimbul 2 , iti comunica sau fac graficul, te baga sa lucrezi schimbul 1 dupa 8 ore de odihna .

Insa a venit vremea ca ,cu aceste scursuri sa lucrati pe acte. Aveti dreptul legal sa solicitati in scris ,raport sau adresa, obligatia lor fiind sa va raspunda in 30 de zile, dispozitia scrisa sau orice alt document ,prin care ei fac asemenea abuzuri.

Rusty fi mai clar, da-mi modelul dupa care se intocmeste graficul la voi si iti voi raspunde concret: 3 ture de schimbul 3, liber, trei ture de schimbul 2, liber etc. B)

Domnule Rokie ,aceasta perioada nu poate fii mai mica de 12 ore . Dar de regula dupa 8 ore de munca tipul de repaus pentru refacerea capacitatilor de munca este de 16 ore.

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

Intrebarea mea este daca putem fi programati in planificarea lunara de lucru sa lucram din sch 2 si apoi urmatoarea zi sa intram in sch1, sau sa lucrezi sch1 si urmatoarea zi sa lucrezi sch3?

Din schimbul doi, apoi urmatoarea zi schimbul unu, nu este legal.

Ordinul MIRA nr. 577/2008 privind programul de lucru al politistilor, formele de organizare a acestuia si acordarea repausului saptamanal

Art. 14. — (1) Caracterul permanent si obligatoriu al serviciului politienesc obliga politistul ca pentru indeplinirea atributiilor de serviciu sa se prezinte la programul de lucru stabilit, precum si in afara acestuia, in situatii temeinic justificate.

(2) Programul de lucru este stabilit astfel incat sa se asigure continuitatea serviciului politienesc si refacerea capacitatii de munca, in conditiile prevazute de lege.

(3) Intre doua zile de munca, timpul de repaus acordat politistului nu poate fi mai mic de 12 ore consecutive.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Voi ati auzit de schimbul 1 si jumatate ?????? La noi in judet s-a inventat. Adica, nici schimbul I nici IIProgramul la posturile de politie, incepe pentru unii ajutori la 12 si se termina la 20. Adica nici unu, nici doi. mai precis, unul care a participat la concursul de ineptii organizat indirect, l-a conceput si acum ca e inspector sef tine si cu dintii de el, adica unde sunt numai doi la post unul isi strica ziua permanent. Ca deobicei, ajutorii sunt cei care muncesc asa. Ca in mintea stralucind de inteligenta, nu se poate ca politistul sa mai aiba si probleme acasa... Va spun ca de cati ani sunt in politie , mai multe tampenii ca in ultimii doi-trei ani, nu am auzit...

Link to comment
Share on other sites

doar la la posturile de poliție se respectă programul de lucru . dacă din 168 de ore de program , conform codului muncii ,abia se efectuează 250_280 de ore de muncă în fiecare lună , așa că nu trebuie să vă mai văitați de „ „ condițiile „„ în care vă desfășurați activitatea .!!!

întrbare ???

I.T.M. -ul câte controale a făcut la I.P.J -uri și ce măsuri s-au luat ???,mai ales că la nivel național ” ” nicio organizație sindicală nu a câștigat plata orelor suplimentare efectuate de polițiști ””

Link to comment
Share on other sites

N-o sa vedem prea curand bani pentru orele suplimentare.Se dau totusi  libere la anumite politii unde sefii cunosc si respecta dispozitiile legale.

Link to comment
Share on other sites

hai că la subunități mai e cum mai e ,dar la posturi ???

sunt posturi de ” 2” ; unul este în concediu ,se lucrează în 1 , când se cer libere ,știți ce zic șefii ???

„ hai că nu mori ,mai rabdă și tu ...!!!

și ca o paranteză _ am un coleg căruia i s-a făcut rău în timpul serviciului ... când la spital s-a pus diagnosticul EPUIZARE și au vrut să sesizeze I T M -ul ,să vedeți reacția șefilor _ treceau cu ușurință de la promisiuni tentante la amenințări voalate ...

ce păre aveți de o astfel de situație ??

Link to comment
Share on other sites

Va mai mira ceva in acest "sistem ticalosit"?

@ghiciNu mai e nimic de zis.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

viata la post este un adevarat calvar pentru toti cei care lucreaza in aceste unitati.

pe langa faptul ca resursele umane sunt deficitare, schemele de personal fiind de pe vremea lu' "nea' nicu", mai ai de facut multe alte sacrificii.

cati politisti de la post au 2 libere pe saptamana?

cati politisti de la post lucreaza doar 8 ore pe zi?

cati politisti de la post sunt specializati pe o singura linie de munca? (din cand in cand mai primesti cate un telefon: "care e politistul desemnat pe linie de circulatie rutiera?", "care e politistul desemnat pe linie de paza?", "care e politistul desemnat pe linie de .....?")

la cate posturi se poate face un program in 3 schimburi a cate 8 ore, cu 2 politisti pe schimb si 2 libere pe saptamana pentru fiecare lucrator?

si mai sunt multe alte intrebari la care nu le gasesc raspunsul si nici solutia....

...dar stiti de ce? ...pentru ca domnii guvernanti (imi pare rau ca le zic "domni" pentru ca anumite persoane s-ar putea simti ofensate ca ii incadrez in aceasta categorie, dar nici altfel nu le pot spune ca nu se stie cine ar mai putea citi asta.... mai ales niste "colegi" de-ai nostri) stiu ca nu ne putem razvrati.

CE AR FI DACA 24 DE ORE TOTI POLITISTII AR STA ACASA?

...pe tema programului sunt multe de spus si, sincer, mi-e scarba de tot ce aud si vad la tv, in ziare sau la radio ...

...by the way: nu degeaba am la semnatura o mare intrebare.

Edited by Ispy
Link to comment
Share on other sites

Eu nu sunt în această situaţie, însă dragi colegi, observ că, chiar d-voastră cei care sunteţi nemulţumiţi nu respectaţi legea. Nu înţeleg cum vă obligă şefii să staţi la muncă până la epuizare?. Aveţi cumva dispoziţie scrisă din care rezultă acest lucru?. Uitaţi că există dispoziţie scrisă prin care se arată explicit că nu se vor plăti orele suplimentare?. Că se merge stricto sensu pe acordarea de libere, adică "prin compensare cu timp liber"?, Păi cine vă opreşte să nu închideţi telefonul după orele de program şi până a doua zi când reveniţi la serviciu să vă odihniţi?. Ce vă pot face şefii d.p.d.v. legal?. De câte ori s-au plătit orele lucrate în sărbători legale aşa cum prevede C.Muncii sau zilele Naţionale declarate libere?. Dacă vreun coleg a primit aşa ceva am rugămintea să ne spună. Chestia cu continuitatea ţine, dar cînd nu poate fi asigurată la post intervine zonarea că de aia a fost înfiinţată. Pai dacă din doi lucrători de la post amândoi sunt trimişi prin apel 112 la două cazuri ce reprezintă urgenţe şi deşi mai rar, mai apar două sau mai multe astfel de urgenţe, rămân nerezolvate?, sau întrerupi cercetarea sau îi spui făptuitorului de infracţiune gravă să stea cuminte cu cătuşele la mâini singur în post pănă vin ajutoarele sau îl ei cu tine la cazul următor, sau...sau...!!?. Din câte am mai discutat cu colegii din teritoriu acolo unde s-a vrut s-au găsit soluţii şi chiar dacă la post există un singur lucrător i s-a acodat liber prin înlocuire cu alt coleg de la posturile învecinate unde tăria personalului este mai mare, care a soluţionat doar urgenţe. Ştiţi d-voastă zicala cu copilul mic şi cu alăptatul. Dacă aveţi alte păreri argumentate le aştept cu nerăbdare. Nu vă îndeamnă nimeni la încălcarea dispoziţiilor legale, atunci cînd sunt cunoscute prevederile legale uzaţi de ele, cereţi să vi se acorde aceste libere prin raport (vezi metodologiile de lucru). Funcţie de rezoluţie aveţi şi căile de atac legale. Succes!

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...
 • Moderator

as avea si eu o intrebare care ma macina....

de cand cu noua organizare a politiei, de la op au plecat cativa la proximitate si restu ramasi in "strada" conform ordinelor fac numai de noapte toata luna, tot anul. pana acum stiu ca se plateau doar 80 de ore de noapte pe luna. acum cand lucram doar de noapte toata luna, ni se platesc toate 160-168 ore de noapte? sau muncim degeaba pentru patrie?

in primul rand se incalca contractul colectiv de munca, codul muncii, dispozitia 7, si inca cateva alte legi si dispozitii interne. ce se poate face daca suntem platiti doar 80 de ore din 160?

Vip3R, m-am interesat de problema asta, iar raspunsul primit a fost ca se platesc toate orele de noapte, dar nu mai mult de 168/luna.

Exceptii privind plata orelor de noapte apar atunci cand aceste ore lucrate pe timpul noptii (intre 22 - 06) nu depasec o treime din numarul total de ore lucrate pe luna, ori cand intr-o zi de munca orele lucrate noaptea sunt mai putin de 3.

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

Mai multe zile libere de 1 Mai. Ungureanu a spus că 30 aprilie va fi declarată zi nelucrătoare

sursa : adevarul.ro din 22 apr.2012

Ziua de luni 30 aprilie 2012 va fi declarată zi nelucrătoare în sectorul public şi urmează să fie recuperată ulterior, într-o sâmbătă din luna mai, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia Sărbătorii de 1 Mai, a declarat, duminică, premierul Mihai Răzvan Ungureanu."Am discutat deja despre acest subiect în Guvern şi aceasta este intenţia noastră", a spus Ungureanu.

Guvernul a discutat în şedinţă posibilitatea ca bugetarii să nu lucreze pe 30 aprilie, pentru a se prelungi astfel minivacanţa de 1 Mai, o decizie urmând să fie luată săptămâna viitoare, a declarat, miercuri, Bogdan Oprea, purtatorul de cuvând al Ministerul Dezvoltări Regionale şi Turismului, citat de Mediafax.

"Guvernul a discutat în şedinţă posibilitatea ca ziua de 30 aprilie să fie liberă pentru bugetari, urmând să fie recuperată ulterior. A fost o discuţie de principiu, o decizie urmând să fie luată în şedinţa Executivului de săptămâna viitoare", a spus Oprea.

Bugetarii sunt liberi marţi, 1 mai, şi dacă nu ar lucra nici luni, 30 aprilie, ar avea patru zile libere consecutive.

"MDRT susţine această iniţiativă, pentru că ar duce la creşterea circulaţiei turistice de 1 mai şi la un număr mai mare de zile petrecute de turişti în staţiuni", a adăugat Oprea.

Purtătrul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat tot miercuri că Executivul în calcul stabilirea zilei de 30 aprilie ca zi nelucrătoare, propunere "cald îmbrăţişată" de Ministerul Turismului, deoarece astfel ar fi asigurate patru zile libere între sfârşitul săptămânii viitoare şi l Mai, fapt care ar constitui o oportunitate pentru susţinerea turismului românesc.

"E o propunere care probabil va fi asumată de Guvern. E cald îmbrăţişată de Ministerul Turismului, care ar considera cele patru zile care s-ar lega libere o oportunitate pentru susţinerea turismului local şi evident că Guvernul ia în calcul această opţiune", a spus Suciu.

Edited by LORD
Link to comment
Share on other sites

Din schimbul doi, apoi urmatoarea zi schimbul unu, nu este legal.

Ordinul MIRA nr. 577/2008 privind programul de lucru al politistilor, formele de organizare a acestuia si acordarea repausului saptamanal

Art. 14. — (1) Caracterul permanent si obligatoriu al serviciului politienesc obliga politistul ca pentru indeplinirea atributiilor de serviciu sa se prezinte la programul de lucru stabilit, precum si in afara acestuia, in situatii temeinic justificate.

(2) Programul de lucru este stabilit astfel incat sa se asigure continuitatea serviciului politienesc si refacerea capacitatii de munca, in conditiile prevazute de lege.

(3) Intre doua zile de munca, timpul de repaus acordat politistului nu poate fi mai mic de 12 ore consecutive.

Marius eu lucrez la circulatie si nu exsita schimbul 3, cei care lucreaza in schimbul 2 (intre orele 14:00- 22:00) la ora 22:00 merg acasa iar daca intra vre-un accident rutier sunt sunati de catre dispecer si revin inapoi la munca pentru a solutiona accidentul rutier ( daca in accident sunt implicati cetateni straini si mai este si unul foarte grav, pentru solutionarea acc. esti obligat sa stai si 8 ore la lucru, iar in schimbul acestor ore lucrate noaptea si suplimentar, se acorda o zi libera de serviciu in termen de 60 de zile de la acea data )

Marius eu vreau sa stiu daca este legal asa ceva? Sefii nu au obligatia conform art 14 alin.2 sa asigure continuitatea serviciului politienesc prin marirea schemei de personal si programare schimbului 3 de lucru. (sau la ce refera acea asigurare de continuitate a serviciului? sa ma oblige pe mine sa respund noaptea la telefonul personal)

Pana nu se mareste schema de personal si nu va exista schimbul 3, iar pe noi ne obliga sefii sa venim la lucru noaptea, contrar vointei noastre fiindca in acea zi noi am lucrat 8 ore si nu ne-am odihnit,iar pentru timpul lucrat noaptea in vederea solutionarii accidentului nu suntem platiti suplimentar.... atunci ordinul sefilor nu intra sub sanctiunea articolului :

Art. 191 Cod Penal

Supunerea la muncă forţată sau obligatorie

Fapta de a supune o persoană, în alte cazuri decât cele prevăzute de dispoziţiile legale, la prestarea unei munci contra voinţei sale sau la o muncă obligatorie, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

P.s. eu vreau sa intreb, daca este legal sau nu, ca dupa 8 ore de lucru normal sa mai fi chemat la lucru din timpul liber, contrar vointei tale! doar fiindca schema de oameni este prea mica si nu exista oamenii pentru a avea continuitate la serviciu prin formarea schimbului 3 de lucru!

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

Nu sunt la calculator acum, postez de pe varianta mobila, dar cand ajung acasa, voi cauta in Ordinul 577/2008 si iti spun exact textele.

Din ce imi amintesc te poate chema la serviciu in anumite situatii de exceptie, dar exista o limita de ore lucrate suplimentar pe o anumita perioada de timp.

Sfatul meu e ca de fiecare data cand mergi la serviciu peste program, sa te treci in registrul de ore suplimentare. Daca nu va treceti in el, nu aveti cum sa dovediti ca ati fost la serviciu peste program si cat ati stat.

Daca ai rabdare descarca:

privind programul de lucru al politistilor, formele de organizare a acestuia si acordarea repausului saptamanal

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Patriotul atata timp cat o sa va duceti ca mieii la taiere nu sunt vinovati sefii.

Poate imi arati si mie unde scrie ca daca te suna seful trebuie sa te duci la serviciu din timpul tau liber.

Prin 2007 ma suna seful de inspectorat sa ma duc la el din timpul meu liber si ii spuneam ca nu am timp.

Munca forta o poti dovedii numai daca te ajuta vreun document scris dar banuiesc ca nu ti-a trecuit prin cap sa soliciti asa ceva.

Seful tau conform dispozitiilor, ordinelor si legilor in vigoare trebuie sa te cheme la serviciu cu dispozitie scrisa iar dupa ce ai efectuat ore de lucru peste durata normala de 8 ore sa te treaca in registrul de ore suplimentare .

Daca nu se intampla asta vezi ca este un art. 20 parca in Ordinul 577 care spune ca cine nu procedeaza cum ti-am descris mai sus raspunde .

Art. 20

Nerespectarea prevederilor prezentului ordin privind programul de lucru, formele de organizare a acestuia si acordarea repausului saptamanal atrage dupa sine sanctiunile prevazute de actele normative in vigoare.

In plus exista Codul Muncii si Acordul semnat de catre minister si federatiile sindicale.

Dobitocul care te cheama la munca ar trebuii sa stie ca dupa 8 ore de seviciu nu te poate chema la servici dupa mai putin de 12 ore de odihna decat in conditii exceptionale, pentru ca dupa 8 ore de munca urmeaza 16 de odihna si de refacere a capacitatii de munca.

Tot dobitocul ala care te cheama noaptea la munca este obligat la inceputul anului sa intocmeasca un raport in care sa treaca nominal personalul care efectueaza ore in plus, care lucreaza noaptea, care lucreaza cu cadrave, substante toxice, spor de antena, norma 12B etc pentru ca ordonatorul tertiar de credite adica inspectorul sef prin serviciul contabilitate sa poata sa prevada aceste sume in buget pe anul in curs.

Daca nu te regasesti acolo ministerul nu te poate platii.

Si inca ceva , orele pe care le efectuezi in plus sunt platite cu spor de 100% sau compensate cu timp liber corespunzator adica dublu.

In acelasi fel sunt platite si orele lucrate in zilele de repaus saptamanal, adica sambata si duminica, precum si in sarbatorile legale in care conform legii nu se lucreaza.

Dar daca nu plangi nimeni nu o sa te roage cu lapte.

Edited by Elvis
 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

referitor la probleme legate de programul de lucru ...

Starea de normalitate impusă prin plîngeri penale

Se pare că la I.P.J Neamţ sensibilizarea şefilor pentru respectarea drepturilor poliţiştilor se poate realiza doar prin plîngeri penale.

Normele legale aplicabile referitoare la programul de lucru al poliţistilor nu fac parte din manualul unor domni manageri care consideră că subalternii sunt la cheremul lor iar dacă îndrăznesc să nu se prezinte din timpul liber la şedinţele de bilanţ, pentru a fi sala plină şi a aplauda reuşitele conducerii, sunt cercetaţi disciplinar.

Managerul cu pricina este domnul Cms. şef Bălau Dragoş Constantin, şeful Poliţiei Mun. Roman.

Poliţistul cercetat a depus plîngere penală la Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Bacău şi culmea, bănuim că printr-o pură coincidenţă, de atunci prezenţa poliţiştilor din timpul lor liber la alte activităţi, în afara cazurilor de exceptie, nu mai este obligatorie.

Un merit deosebit revine Acordului privind raporturile de serviciu, în care sindicatul nostru a avut interesul să reglementeze concret cazurile când prezenţa poliţiştilor se impune şi interdicţia pentru şefi de a dispune de timpul poliţiştilor atunci când este vorba de trageri, şedinţe, bilanţuri, s.a.m.d.

În spiritul respectării legii şi pentru obligarea celor responsabili de planificarea poliţiştilor în serviciu, seful I.P.J Neamţ a supus dezbaterii un proiect de dispoziţie privind programul de lucru adaptat la noul Acord privind raporturile de serviciu şi prevederilor actuale în domeniu.

Toţi şefii implicaţi, inclusiv CNP-ul şi sindicatul mamut, au semnat actul administrativ fără a se consulta cu poliţiştii asupra cărora se vor răsfrînge unele prevederi vădit duplicitare şi

interpretabile.

Biroul Teritorial Neamţ al Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România, a fost singura organizaţie sindicală care a cerut întrevederi cu şeful inspectoratului pentru dezbaterea problematicii în cauză şi lămurirea unor aspecte prezente în proiectul de act administrativ.

Ne întrebăm care este rolul organizaţiei profesionale CNP şi a sindicatului SNPPC, conduse doar de şefi profesionali ?

Singura lor sarcină este oare de a nu supăra şi deranja angajatorul, pardon, patronatul, aşa cum se exprima un domn locţiitor al acestui inspectorat de poliţie?

Logica este simplă, şeful CNP Neamţ este comisar şef de poliţie şi şeful Serviciului Logistic, preşedintele şi vicepreşedintele SNNPC au la fel grade de comisar şef şi sunt şefii unor secţii rurale de poliţie. Aceştia, probabil, sunt aserviţi conducerii IPJ Neamţ iar pentru ca stelele să se înmulţească şi să se mărească este nevoie de multă aplecare şi supoşenie din partea lor.

Ne este greu sa înţelegem că lupta pentru drepturile poliţiştilor din subordinea acestor pseudolideri se rezumă doar la a fi de acord cu orice fel de reglementare, indiferent dacă aceasta este sau nu în favoarea membrilor lor.

Cu stimă,

Cănărău Ioan,

Vicepreşedinte SNAP

[Notă moderator]

Citește te rog aici:

Edited by Catalin
Link to comment
Share on other sites

o intrebare putin pe langa topic.

de exemplu intr-o luna de zile am acumulat 16 ore suplimentare... (fel de fel de actiuni, interventii la eveniment si altele) m-am trecut in caietul cu ore suplimentare. Mi-am luat liber 2 zile, dar la salariu am scazut brusc cu aproape 150 lei fiindca am avut mai putin cu doua zile lucrate fata de ceilalti lucratori.. ceea ce nu prea mi se pare corect deoarece orele care trebuie lucrate intr-o luna le-am acumulat. Ma intereseaza daca este vreo dispozitie in care sa fie precizat ca orele suplimentare sa fie pontate.

Edited by cosmin86
Link to comment
Share on other sites

Cosmin in graficul de lucru si in pontaj trebuie trecut RECUPERARE adica R nu L adica LIBER.

Este logic ca daca luna in care ai lucrat in plus, orele suplimentare nu ti-au fost platite , luna viitoare orele recuperate trebuie platite.

Dar poti solicita liber in aceiasi luna sa vedem cum iti mai taie din pontaj dobitocul.

Trebuie sa urmaresti ca la sfarsitul lunii sa ai 168 de ore lucrate.

Edited by Elvis
Link to comment
Share on other sites

elvis... pai ca sa vada de unde imi iese recuperarea atunci cel care imi face pontajul ar trebui sa scrie 8 ore + 4 suplimnetare ca sa-mi iasa numarul de ore lucrate intr-o luna. eu asa as vedea logic

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.