- 0
Redobandire permis anulat
-
Similar Content
-
- 7 answers
- 1,449 views
-
- 4 answers
- 5,286 views
-
În cât timp vin rezultatele analizei alcoolemiei?
By Adrianiliescu,
- alcoolemie
- permis anulat
- (and 1 more)
- 12 answers
- 30,955 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
specimen74
Buna ziua,as dori sa stiu daca am fost condamnat la un an cu suspendare si 3 ani de incercare pt ucidere din culpa in sedinta din 20 feb 2012 ca urmare a unui accident rutier,conf art 195/2002 mi-a fost anulat permisul auto.Conform legii si neexistand recurs hotararea definitiva a intrat in vigoare la 10 zile de la pronuntarea ei.Prin luna mai 2012 am mers la judecatoria unde a fost procesul dar nu se redactase hotararea judecatoreasca.Doresc sa stiu urmatoarele;
1.conf legii pot sustine examen pt redobandirea permisului la un an de la intrarea in vigoare a hotararii judecatoresti definitive,care este procedura standard?
2.stiu ca nu de mai repeta cursurile scolii de soferi,de unde pot obtine fisa de scolarizare avand in vedere faptul ca am facut scoala in anul 2000,iar respectiva scoala nu mai exista?
3.cat dureaza,ca timp,anularea permisului de conducere,din momentul in care ma prezint cu hotararea judecatoreasca?
Cu deosebit respect astept raspunsul d-voastra.
Top Posters For This Question
7
4
4
2
Popular Days
Sep 2
4
Nov 20
2
Apr 6
2
Nov 22
2
Top Posters For This Question
Marius 7 posts
25tess 4 posts
florin2013 4 posts
Emanuel90 2 posts
Popular Days
Sep 2 2013
4 posts
Nov 20 2013
2 posts
Apr 6 2014
2 posts
Nov 22 2013
2 posts
Popular Posts
arcan
400 de lei si un an cu suspendare....ieftina e viata unui om in Romania...
iav
Am citit toate postările anterioare și am constatat că majoritatea și-au pierdut dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul circulației(u
cosmin23
Buna seara, am o mica intrebare mi-a fost anulat permisu pentru alcolemie si am primit sentinta; 8 luni cu suspendare si 2 ani cu supraveghere intrebarea mea este cand pot da pentru un nou permis
57 answers to this question
Recommended Posts