Jump to content
POLITISTI.ro

Problemă privind înmatricularea unei autoutilitare


raducontac

Recommended Posts

Frati romani, cititi sivacruciti!

Am o problema de care sunt sigur ca nu ati mai auzit ceva de genul asta.

Problema:am cumparat o autoutilitara de mare tonaj din Italia (cu acte in regula), o duc in Romania pt a o inmatricula si a incepe activitatea acolo, cand ajung cu toate actele necesare inmatricularii, la ghiseul inmatriculari, mi se spune ca nu se poate inmatricula deoarece aceasta utilitara rezulta inmatriculata intr un alt judet al Romaniei (m au lasat masca)! Am intrat putin in panica dar am reusit totusi sa incep cercetarile despre aceasta dubla imatriculare.

In urma cercetarilor mele, am aflat caacest camion fusese vandut in anul 2011 in Italia la o societate de transporturi marfa, la momentul exportarii din Romania in 2011 de catre vanzatorul roman, acesta din urma nu facuse radierea autovehiculului pentru exportare! Dupa nenumarate scrisori, audiente pe la politia imatriculari, prefectura si altele, mi s a dat acelasi raspuns:NU SE POATE INMATRICULA DEOARECE REZULTA INMATRICULAT INTR UN ALTJUDET AL ROMANIEI!!! Precize8zca societatea, exportatorul roman din 2011 nu mai exista.ma gase7sc acum cu 30.000 euro investiti, cu impozit platit deja pe 6luni si cu camionul in curte deoarece nu pot lucra cu un camion neinmatriculat.aveti un raspuns de ajutor, o explicatie concreta, pozitiva in favoare mea? Va multumesc anticipat! Radu

Link to comment
  • 4 years later...

Salut, 

am acceasi problema la înmatricularea unei autoutilitare. Am cumpărat masina si acte de olanda si cei de la inmatriculari refuza înmatricularea. 

Vreau sa intreb ce a mai facut utilizatorul RADUCONTAC cu înmatricularea.

 

va Multumesc 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.