Jump to content
POLITISTI.ro

Problemă privind înmatricularea unei autoutilitare

Postare recomandată

Publicat

Frati romani, cititi sivacruciti!

Am o problema de care sunt sigur ca nu ati mai auzit ceva de genul asta.

Problema:am cumparat o autoutilitara de mare tonaj din Italia (cu acte in regula), o duc in Romania pt a o inmatricula si a incepe activitatea acolo, cand ajung cu toate actele necesare inmatricularii, la ghiseul inmatriculari, mi se spune ca nu se poate inmatricula deoarece aceasta utilitara rezulta inmatriculata intr un alt judet al Romaniei (m au lasat masca)! Am intrat putin in panica dar am reusit totusi sa incep cercetarile despre aceasta dubla imatriculare.

In urma cercetarilor mele, am aflat caacest camion fusese vandut in anul 2011 in Italia la o societate de transporturi marfa, la momentul exportarii din Romania in 2011 de catre vanzatorul roman, acesta din urma nu facuse radierea autovehiculului pentru exportare! Dupa nenumarate scrisori, audiente pe la politia imatriculari, prefectura si altele, mi s a dat acelasi raspuns:NU SE POATE INMATRICULA DEOARECE REZULTA INMATRICULAT INTR UN ALTJUDET AL ROMANIEI!!! Precize8zca societatea, exportatorul roman din 2011 nu mai exista.ma gase7sc acum cu 30.000 euro investiti, cu impozit platit deja pe 6luni si cu camionul in curte deoarece nu pot lucra cu un camion neinmatriculat.aveti un raspuns de ajutor, o explicatie concreta, pozitiva in favoare mea? Va multumesc anticipat! Radu

• Moderator
Publicat

soryn, ia explica-mi si mie, care este vina statului roman in aceasta speta? Ce usor e sa dai din gura.

• 4 ani mai târziu...
Publicat

Salut, 

am acceasi problema la înmatricularea unei autoutilitare. Am cumpărat masina si acte de olanda si cei de la inmatriculari refuza înmatricularea. 

Vreau sa intreb ce a mai facut utilizatorul RADUCONTAC cu înmatricularea.

va Multumesc 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.