Jump to content
POLITISTI.ro

Cum sa nu ti-o "furi" de la Politie !

CITADELA

Recommended Posts

• Moderator

Chris Rock, un actor de comedie foarte popular in SUA, si de "culoare", ne explica, pe intelesul tuturor, cum sa te comporti in relatia cu Politia.

Ce bine ar fi daca macar pe jumate s-ar putea face si la noi, nu-ar mai fi atitia smecheri la volan care sa injure politistul care ii opreste (nu ar mai apuca sa sune ,,pila" decit dupa ce s-ar alege cu ceva vinatai) :naughty:

Edited by dcrist

• Moderator

Reality showul C.O.P.S. transmis de trustul de televiziune american FOX a fost inventat in anii 80', fiind actualmente cel mai longeviv program de acest gen. Practic, reporterii "patruleaza" alaturi de politistii americani, reusind astfel sa prinda partea dinamica si spectaculoasa a acestei meserii. Chiar daca emisiunea are peste 20 ani, sambata seara, la ora 20.00, cand se transmite de obicei pe FOX, timp de o ora, reuseste sa atraga in continuare foarte multi telespectatori, chair mai multi decat talk-show-urile politice. S-a incercat copierea emisiunii de catre unii jurnalisti romani (ex. Christian Sabagh), dar nici pe departe nu se aseaman cu originalul COPS. Cine are antena satelit si prinde FOX Crime, poate vedea atat ultimele episoade, cat si cele mai vechi.

Apropos de generic, melodia Bad Boys de la Inner Circle a fost folosit inca de la lansarea emisiunii, de altfel, asa a devenit celebra :ner:

Cred ca am putea utiliza aceste episoade si ca material didactic, nu numai de distractie. Cautand pe youtube, am gasit destule episoade, asa ca si cei care nu au satelit, se pot bucura.

Edited by CITADELA
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• 1 month later...

Geeeenial :)))) (ok, recunosc, am o parere proasta despre politisti in general, de.asta am si venit aici, poate-poate se schimba, si uite o surpriza: aveti simtul umorului :))) bravo )

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Member

Dar de ce generalizezi? crezi ca toti politistii sunt la fel? Si noi tot oameni suntem ca si restul civililor.

Sunt de acord ca si in Politia Romana sunt specimene care nu au ce cauta, dar asta nu inseamna ca toti politistii sunt la fel!

Geeeenial :)))) (ok, recunosc, am o parere proasta despre politisti in general, de.asta am si venit aici, poate-poate se schimba, si uite o surpriza: aveti simtul umorului :))) bravo )

Și eu am o părere proastă despre civili, în general.

p.s. Dacă ar fi să împrumut raționamentul tău, mentru mine toți civilii ar fi niște infractori. Dar, nu o să fac lucrul acesta, pentru că în cariera mea de polițist de cele mai multe ori am fost nevoit să gândesc și pentru alții.

• Upvote 1

civilii ne considera o specie mai ciudata de cat ei din cauza massmedia,a unor colegi de ai nostrii care in loc sa-si vada de viata si de meseria lor au alte lucrurui mai ''bune'' de facut,dar vb ta lionn,NOI politistii nu trebuie sa luam aceste lucruri in seama si sa ne facem treaba bine oriunde am fi.

padurea de stejar de la distanta e doar... padure

cand esti in padurea de stejar, e... padure de stejar.

pe acelasi primcipiu gandesc si civilii, noi nu trebuie decat sa le aratam calea

:emo-yessir:

• 2 weeks later...

Și eu am o părere proastă despre civili, în general.

p.s. Dacă ar fi să împrumut raționamentul tău, mentru mine toți civilii ar fi niște infractori. Dar, nu o să fac lucrul acesta, pentru că în cariera mea de polițist de cele mai multe ori am fost nevoit să gândesc și pentru alții.

Tare de tot replica asta. :lol: