Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme bani naveta

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,dragi colegi.

Am si eu o problema.Primesc naveta pe transport in comun pe baza biletelor , insa de la o vreme nu am primit si cand m-am sesizat, mi-au spus ca trebuie sa prezint orele exacte cand eu folosesc transportul in comun..E adevarat?

Publicat

Asa ceva putea sa-ti ceara doar un dobitoc. Mai sunt si altii care cer situatia pentru navetisti lunar, desi nu exista nicio obligatie legala in acest sens .Poate sa-ti ceara in momentul in care soliciti pentru prima data si depui documentatia , o declaratie prin care te obligi sa aduci la cunostinta orice modificare in termen de 48 ore sau cu prima zi a lunii urmatoare. Practic nici pentru cei care beneficiaza de chirie nu este alta metodologie si nici ei nu depun actele in fiecare luna.

Publicat

Am inteles...N-am nici o lege pe care sa le-o pun in fata ca sa le dovedesc ca gresesc?Pierd o suma frumusica de bani.

Publicat

Ar trebui sa le ceri tu sa-ti prezinte baza legala in care este prevazut ca se procedeaza in acest mod.

Publicat

Mie mi-au spus sa fac foaie de pontaj, si le trrimit de cateva luni bune si tot nu vad bani... M-am ciocnit de inca o mica birocratie, cica nu sunt trecut pe nu stiu ce dispozitie. Poate trebuie sa le fac un banner mare cu rapoartele aprobate,ca sa vada...

Publicat

Azi am depus si eu la secretariat raportul pentru naveta. Secretara era "prea ocupata" sa-mi dea detalii. Care-mi spune si mie ce trebuie sa fac deacum?Multumesc!

Publicat

Culebra, de acum trebuie sa te inarmezi cu rabdare... Pentru ca asa de interesanti sunt cei de la serviciul financiar/n-avem, de nu iti dai seama...

• 8 ani mai târziu...
Publicat

Va salut,

Momentan beneficiez de naveta fiind numit in prima funcție și locuind in localitatea de domiciliu. In urmatoarea perioada as vrea sa ma mut din actualul oraș, dar serviciul o sa mi l desfășor in continuare la aceeași sector. Am întrebat la resurse umane dacă se poate modifica raportul de naveta obținând o viza de flotant, iar răspunsul a fost afirmativ. Însă astazi am vorbit cu un coleg de la financiar care mi a spus ca in aceasta situație nu as mai beneficia de naveta. Cine are dreptate, după cine sa mai iau ? N as vrea sa ma trezesc ca ma mut și nu imi dau ăștia naveta.

Mulțumesc !

Publicat

Relevanta nu are domiciliul/resedinta, ci locul de munca, daca locul de munca nu se schimba, nu conteaza ca iti schimi locul unde domiciliezi/stai in resedinta. Deci cei de la resurse umane au dreptate. Pana la urma financiarul pune in plata ce se da de catre resurse umane/comisia de alocare la naveta.

Publicat

Exact, așa ar trebui sa fie, dar când vezi ca primești un rapsuns dintr-o parte și altul din alta parte, nici nu știi ce sa crezi. O sa mai intreb încă odată la Resurse Umane sa ma asigur ca așa e. 
Multumesc. 

• Membru
Publicat

Are dreptate  ScanBlu , dar pentru linistea ta mai intreaba odata 😉.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Bună ziua, urmează sa îmi achiziționez un apartament în județul Ilfov,în prezent stau în București dacă îmi mut domiciliu în județul Ilfov risc sa pierd bani de naveta? Mulțumesc! 

Publicat

Stau în bucuresti, și lucrez la politie și urmează sa imi achizitionez un imobil în județul Ilfov. 

• Moderator
Publicat

Eu te întreb unde lucrezi, în sensul că pe raza cărei localități.

Si unde ai domiciliul în cartea de identitate ... 

Ca sa știm ce îți răspundem.

Publicat (modificat)

Lucrez în județul Călărași la 60 de km de București, domiciliul îl am pe București dar doresc sa îmi mut domiciliul pe Ilfov. 

Modificat de Cst28
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua, 

Lucrez la frontiera, mutat in interesul serviciului, domiciliat in Giurgiu si cu serviciul in alta localitate.

Daca imi schimb domiciliul in alta localitate(Bucuresti) si imi iau resedinta(flotant) in Giurgiu-la alta adresa decat cea din inainte de mutarea in interesul serviciului care a fost tot in Giurgiu, mai beneficiez de decontarea cheltuielilor de transport.

Va multumesc,

• Moderator
Publicat

Nu se înţelege clar, ai fost mutat în interesul serviciului în mun. Giurgiu sau în altă localitate?

Publicat

am fost mutat in interesul seriviciului in alta localitate decat domiciliul(Giurgiu)

Publicat

Beneficiezi, cu conditia sa nu iti faci domiciliul in acea "alta localitate" in care ai fost mutat in interesul serviciului.

Publicat (modificat)

Dacă am

avut domiciliul pe Giurgiu si îmi schimb domiciliul in București si flotant pe Giurgiu pierd banii de transport 

Modificat de Marius
Nu mai cita postările anterioare! Citarea se foloseşte în momentul în care se doreşte citarea unui pasaj dintr-o altă postare, iar acest lucru are sens doar dacă acea postare nu este chiar ultima, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.