Jump to content
POLITISTI.ro

Raport privind scutirea medicală de anumite activităţi de serviciu


DanaDurac

Recommended Posts

Cum trebuie sa formulez un raport adresat sefului ipj si cabinetului medical in situatia in care am probleme medicale ce ma impiedica sa mai efectuez serviciu pedestru si ture de noapte??.Am fost diagnosticata cu fibromatoza uterina si am suferit o procedura de embolizare. anul trecut. Pe 25.01.2013 am mers la control si mi s-a recomandat ce am mentionat mai sus, intrucat fibromul a scazut de la 375 cm3 la 140 cm3 si va trebui sa imi asum sarcina cu tot cu el,desi este f riscant.

Va multumesc. Astept idei.

Edited by Cristi
Te rog sa citesti regulamentul inainte de a posta. Nu mai postati topicuri cu titluri nesugestive de genul : Intrebare, Ajutor etc. Chiar trebuie sa explicam fiecaruia?
Link to comment

Nu cred ca exista un model de raport STAS

Atentie insa, cunosc un caz asemanator, iar pe tipa respectiva au trimis-o la specialist iar de acolo la comisia medicala pentru a-i da "incadrarea" de APT LIMITAT. Fara chestia asta seful cel mare, implicit cel de sectie nu au vrut sa o scoata din turele de noapte.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.