Jump to content
POLITISTI.ro

Retragerea avizului de organ de cercetare al poliţiei judiciare


FOTALAURENTIU

Recommended Posts

Cum se contesta retragerea avizului de politist judiciar, in cazul in care iti este retras pe nedrept (atunci cand procurorul iti infirma cateva dosare pe motive inchipuite- ex. nu ai depus la dosar cererea de verificare la cazier, ai audiat o persoana, al carei nume nu este mentionat corect in plangere sau alte acte, ci porecla, dar tu l-ai audiat defapt etc)

Link to comment
  • 4 months later...
  • Member

in ce situatii poate fi retrasa autorizatia de politie judiciara?

 

Mai concret:

 LG 364/2004 privind organizarea si functionarea politiei judiciare

art. 6

(2)  Pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare  de către lucrătorii poliţiei judiciare a obligaţiilor ce le revin în activitatea desfăşurată în calitatea de organ de cerceta re penală al poliţiei judiciare, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie poate propune ministrului administraţiei şi internelor eliberarea din funcţia de lucrător de poliţie judiciară.

 

Este la latitudinea procurorului daca ai respectat sarcinile trasate de el, asta insemnand sa-ti faca si o fisa de supraveghere cu termene, din care sa reiese reaua intentie, sa produca niste consecinte neconformarea ta, bla, bla bla... Cu alte cuvinte, pe romaneste spus, nu cand i se scoala vreunuia.

Edited by Ben
Link to comment
  • 3 weeks later...

Curtea de Apel  considera ca avizul de politie judiciara nu este act administrativ si respinge actiunile. Ma intereseaza daca cineva are admisa o astfel de actiune.

Link to comment

Curtea de Apel  considera ca avizul de politie judiciara nu este act administrativ si respinge actiunile. Ma intereseaza daca cineva are admisa o astfel de actiune.

pot fi contactat pe adresa [nu mai posta astfel de date]

 

 

 

 

 

Notă moderator:

Dacă îţi este greu să urmăreşti discuţia de pe acest topic şi doreşti să fii servit, este problema ta, dar nu e nimeni obligat să-ţi trimită informaţiile ce te interesează. Nu-ţi mai posta pe forum date de contact!

Link to comment

(2) Pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare de către lucrătorii poliţiei judiciare a obligaţiilor ce le revin în activitatea desfăşurată în calitatea de organ de cercetare penală al poliţiei judiciare, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie poate propune ministrului administraţiei şi internelor eliberarea din funcţia de lucrător de poliţie judiciară.

Chiar crezi ca prin instanta obtii tot ce iti doresti? Pune-ti intrebarea de ce ti s-a retras avizul :hmmmt: Situatia poate fi rezolvata si in alt mod. Solicitarea avizului din nou de catre seful unitatii. Cunosc coleg caruia i s-a retras avizul cand era la BIC, apoi a trecut la proximitate si i s-a solicitat si obtinut din nou avizul. Deci, se poate.

Link to comment
  • 3 years later...

Deci, stie cineva sa existe o sentinta prin care a fost anulat actul de retragere a avizului??? am gasit doar respingeri pe motiv ca nu este act administrativ...........daca un procuror nu ii place de fata ta iti retrage avizul si sanatate buna nu poti sa faci nimic sa dovedesti ca nu are dreptate, sau????

Link to comment
  • 2 years later...

Salutare. Daca poate cineva sa ma lamureasca... Am fost mutat la biroul de ordine publica de la un post de politie si acum am primit o adresa ca mi s-a retras calitatea dar nu pt motive imputabile mie ci mai degraba pt a nu vi nevoit inspectoratul sa imi plateasca sporul de 10%. Cu toate acestea, chiar daca suntem la OP, avem nevoie de acest aviz pentru indeplinirea atributiilor. 

Am citit ca acesta nu poate fi retras asa de dragul lelii asa ca daca cineva poate sa ma lamureasca daca retragerea avizului a fost facuta in conditii legale sau nu, as aprecia tare mult. Va multumesc 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.