Jump to content
POLITISTI.ro

Majorare salariu minim pe economie


adydaniel

Recommended Posts

Buna ziua stimati colegi.....in perspectiva unei mariri a salariului minim pe economie.....vor fi "afectate" si salariile noastre sau nu? Multumesc..!!! :emo-yessir:

Link to comment

Cresterea punctului amenda e primul efect secundar... Din cate am inteles, majorarea asta o simt doar cei ce lucreaza in domeniul privat. Noi bugetarii momentan n-avem ce simti...

Link to comment

Teoria este simplă. Vor obliga patronii să mărească salariile minime ale angajaților, astfel se vor mări și impozitele, ceea ce va conduce automat la venituri suplimentare la bugetul de stat.

  • Upvote 1
Link to comment

BogdanCVB...privatii o simt relativ pe termen lung, in conditiile in care iau un salar in mana si minim pe economie pe carte... si le mai creste un pic acolo la pensie, sanatate etc....

Link to comment

va stimula munca la negru

Bine punctat...si-n + va creste rata inflatiei insesizabil de catre ...lime la inceput ,da' dupa un semestru sesizabil/vizibil basca efectele pe termen lung asupra IMM-urilor (cresc cheltuielile cu salariatii)...asa ca ori vor trece la ceea ce a punctat hefaistos ori vor trece pe faliment.In zona serviciilor probabil vor creste usor preturile. :hmmmt:

Dar sa nu uitam ca economia Romaniei (atata cata mai este) fiind atipica in modul de functionare si gestionare de la nivel central probabil si efectele vor fi atipice gen corcitura-ntre economia Bulgariei ,Serbiei ,Botswanei si Ugandei :doh:

  • Downvote 1
Link to comment

Hmm, coeficientul functiei pe care o ai nu se inmulteste cu salariul minim!?

Probabil sunt intr-o grava eroare :-)

Nu esti intr-o grava eroare fiindca asa prevede legea unitara a salarizarii din 2010, insa nu se aplica.

Link to comment
  • Member

Nu esti intr-o grava eroare fiindca asa prevede legea unitara a salarizarii din 2010, insa nu se aplica.

Multumesc pt completare.

Mi-a fost lehamite sa mai scriu. :-/

Link to comment
.... asa prevede legea unitara a salarizarii din 2010, insa nu se aplica.

Si aici intervine paradoxul romanesc:legi relativ bune ,aplicare zerooooooo......dar asta este si ideea in care sunt date.....in plus toate jegurile (aparatul central)care ar trebui sa faca totul pentru aplicarea legilor care ar mai ridica salarizarea isi iau micul dejun ,in fata politicienilor ,stand in genunchi
  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.