bordergabor Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 (edited) http://cedam.csa-isc.ro/index.php Am gasit acest link neintentionat si mi se pare foarte interesant ,ca poti sa verifici singur perioada valabila a asigurarii auto si lista Societatilor autorizate de a incheia aceste asigurari. E foarte usor de utilizat :Cautare / si se alege pentru a introduce numaru de inmatriculare sau seria de sasiu ( toate legate si cu litere/cifre mici), se alege data pana cand vreti sa vedeti daca sunteti asigurat si se apasa cautare( mai multe informatii sunt in dreapta paginii) Sper sa fie de folos celor care nu stiau de existenta lui. Respect Edited October 20, 2010 by bordergabor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted October 20, 2010 Moderator Share Posted October 20, 2010 Superb nene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Da este demult situl dar nu este o baza de date completa, cum nu este nici la cei de la askmid.com cei din afara nu verifica asigurarea la noi, dar noi o verificam la ei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 nici o baza de date online nu va fi vreodata proba intr-un proces penal sau contraventional. aceste date sunt pur informative, de altfel au si disclaimer-e in acest sens. sunt utile dar nu pentru munca voastra de teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 (edited) nici o baza de date online nu va fi vreodata proba intr-un proces penal sau contraventional. aceste date sunt pur informative, de altfel au si disclaimer-e in acest sens. sunt utile dar nu pentru munca voastra de teren. Inca odata denota faptu ca esti trecut prin foarte multa scoala si nu e greu sa te prinzi de toate prostiile care le invadeaza internetu ca fiind vreodata o proba impotriva cuiva fara a avea un document oficial trimis de casa de asigurari. Multa apreciere din partea mea! Edited October 20, 2010 by Dra3Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted October 20, 2010 Moderator Share Posted October 20, 2010 Dar cine și unde a spus că o verificare pe acel site constituie probă în vreun act administrativ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 (edited) View PostCatalin, on 12 August 2010 - 08:02 PM, said: Și deci prin ce document din acel dosar penal poți dovedi că mașina respectivă nu are drept de circulație în România? Doar nu o să faci un printscreen, să-l scoți la o imprimantă și să-l pui în dosar? Ba chiar prin acel printscreen scos la imprimanta se face dovada . - si mai nou pentru cei care vor sa se mai mire se poate intocmi asigurare RCA (la o firma de asigurari romaneasca) chiar daca are numere straine ,exemplu fiind astea de anglia, pe maxim o luna chiar daca nu e trecut numarul de inmatriculare pe acea asigurare ci doar codul VIN si precizarea pentru a se inmatricula - trebuie verificat prin BAAR Mai ti minte? Edited October 20, 2010 by Dra3Q 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted October 20, 2010 Moderator Share Posted October 20, 2010 Ai citat total aiurea, dintr-un alt topic ce nu are legătură cu acesta. Mai citește încă o dată ce s-a postat aici cu atenție și nu mai duce subiectul discuției către probleme false. Chiar și în celălalt topic, de unde ai citat tu, s-a menționat clar, chiar și eu am făcut-o, că astfel de verificări efectuate pe internet nu au decât un rol informativ. Dar impresia mea este că ai probleme cu percepția reală a ceea ce se postează și înțelegi numai anumite fragmente. Apropo, în poza de la avatar tu ești? Postează te rog în un link cu profilul tău de pe hi5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johanes Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Pentru verificare I.T.P. http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts