Jump to content
POLITISTI.ro

Academia de Politie absolvire


Andreas

Recommended Posts

Buna Ziua,ma numesc Andrei si as dorii sa urmez Academia de Politie,la "profilul" Criminalistica.Dar am o intrebare/nedumerire: Atestatul/Diploma de absolvire este recunoscuta si in afara tarii??

Link to comment
  • Member

Andreas, in primul rand se scrie "as dori" cu un singur "i" nu cu doi.

Academia de Politie iti ofera posibilitatea sa lucrezi in formatiunile de Criminalistica din tara noastra. Imediat ce ai intrat pe bancile Academiei vei semna un contract in care te vei angaja sa ramai in sistem o anumita perioada de timp altfel vei plati o suma de bani.

Dar daca doresti sa desfasori aceasta activitate in strainatate de ce nu urmezi cursuri de criminalistica in tara respectiva? Eu am tot auzit de mastere in Criminalistica in Anglia dar nu-ti garanteaza nimeni un post dupa absolvirea acestora.

Link to comment
  • Member

Poate a vrut sa sublinieze ardoarea cu,care doreste sa intre la academie!Insa la examen inseamna un punct in minus.

Nu inteleg ce vreti de fapt?Sa terminati academia si sa va angajati la FBI!Nu va mai uitati la CSI si fiti mai realisti!

  • Upvote 1
Link to comment

Cipri83 sunt realist,stiu ca "viata bate filmu".Intrebam deoarece am citit acum ceva timp pe un forum in care era precizat ca daca vrei sa urmezi Academia de Politie in alta tara (tara in care vrei sa muncesti/locuiesti) trebuie sa ai cetatenia respectiva.Mai intrebam deoarece am crezut ca diploma/atestatul este valabil si in alte tari ale UE.

Oricum "mai am de mancat" pana acolo.

Link to comment

Nu poti sa faci pe politistul intr-o tara daca nu esti cetateanul acelei tari. Indiferent daca e in UE sau in alta parte. Deci raspunsul la intrebarea ta este NU. Reciproca de asemenea e tot NU. Adica unui politist din UE nu i se recunoaste diploma in RO si nu poate fi politist aici.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.