Caz tipic de neacordare de prioritate la schimbarea benzii de catre soferul BMW-ului? Intr-adevar, cel cu Dacia pare ca intentioneaza sa taie si el ca pe aratura giratoriul, dar parca impactul s-ar fi produs pe banda lui, adica b1. Prin urmare, cel cu BMW ar fi fost vinovat, nu?
Question
Dune85
Buna seara!
Se da filmuletul de mai jos:
Caz tipic de neacordare de prioritate la schimbarea benzii de catre soferul BMW-ului? Intr-adevar, cel cu Dacia pare ca intentioneaza sa taie si el ca pe aratura giratoriul, dar parca impactul s-ar fi produs pe banda lui, adica b1. Prin urmare, cel cu BMW ar fi fost vinovat, nu?
Top Posters For This Question
11
7
6
4
Popular Days
Jan 22
21
Jan 20
12
Jan 21
6
Top Posters For This Question
icsulescu 11 posts
Horia 7 posts
povi 6 posts
Marius 4 posts
Popular Days
Jan 22 2013
21 posts
Jan 20 2013
12 posts
Jan 21 2013
6 posts
Popular Posts
Horia
Autoutilitara a patruns deja in sensul giratoriu fara sa incomodeze pe nimeni, iar BMW-ul vine tare pe banda din mijloc (banda 2) si vrea sa intre pe banda 1 (banda de langa bordura). Cel mai probabil
icsulescu
@Horia E trist ca tu esti de la politia rutiera (sau dai de inteles) si ar trebui sa stii sa citesti legislatia. Si eu am discutat pe baza imaginilor si cu siguranta ala cu BMW-ul nu a cazut de pe pas
povi
Parerea mea, nu sunt de la Politia Rutiera,deci nu am rezolvat nici tamponari: Daca cel cu BMW il lovea pe cel cu Dacia in lateral , vinovat era cel cu Dacia deoarece nu s-a asigurat la intrarea in s
Posted Images
38 answers to this question
Recommended Posts