Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia Capitalei caută o persoană care a pierdut o importantă sumă de bani


NewsBot

Recommended Posts

Poliţia Capitalei caută o persoană care a pierdut o importantă sumă de bani

La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi de către un tânăr de 21 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Timişoara din sectorul 6, a găsit o importantă sumă de bani.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă în zona în care se afla tânărul, procedând la inventarierea banilor, ocazie cu care s-a constat că era vorba despre o sumă de bani în valută ce depăşea 30.000 de euro.

Poliţiştii bucureşteni au ridicat banii în vederea continuării cercetărilor şi a identificării persoanei care i-a pierdut.

Întrucât până la acest moment nu s-a reuşit identificarea acesteia, poliţiştii bucureşteni fac apel la persoana care a pierdut banii sau la orice altă persoană care ar putea oferi date de natură a clarifica această situaţie, să se prezinte la sediul Secţiei 22 Poliţie, situat în str. Braşov nr. 19 din sectorul 6.

Menţionăm faptul că, în conformitate cu prevederile art. 292 din Codul Penal, declararea necorespunzătoare a adevărului facută în faţa organelor de poliţie, reprezintă infracţiunea de fals în declaraţii şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

601218_512240588810044_972747367_n.png

D.G.P.M.B. - Serviciul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.