Jump to content
POLITISTI.ro

Bunicii mei sunt "vizitati" si haituiti de hoti

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:

Eu locuiesc in Brasov si am doi bunici in Focsani, ce stau la casa. Din nefericire, pe o straduta, putin mai departe de ei, locuiesc si rromi. Si stau totusi aproape de centrul Focsaniului.

Din decembrie 2012 si pana azi, au fost vizitati de 4-5 ori de acesti hoti pe care cu greu nu ii numesc tigani. Intr-o noapte la ora 2, bunica mea a fost trezita de cainele ce il tine in holul locuintei. Hotul se ascundea dupa nucul din curte, iar bunica a crezut ca e o pisica de se agita cainele. A fortat usa la doua magazii (nu are decat aparate vechi acolo) si nu au putut fura nimic din cauza ghetii si lacatului de la usa. Vor fura fier vechi cred. A doua zi a vazut bunica mea urmele de papuci pe zapada, usile stricate....Bunica mea la 78 de ani, ce putea face? S-a speriat teribil si ne-a anuntat pe noi. A doua noapte hotul a mers in spatele gradinii si a spart magazia prin partea din spate. Azi, am fost anuntata de parinti ca, in plina zi, un vecin de alaturi a vazut un rrom cu inca o femeie rrom, in gradina bunicilor. Cand i-a intrebat ce cauta acolo, au zis ca vor sa cumpere pamantul. Avem sarma ghimpata la gardul din gradina, pe care totusi il sar hotii astia de cate ori vor.

Bunicul meu e paralizat pe partea dreapta, nu prea poate iesi din casa, iar bunica e micuta, bolnava si inspaimantata. Noi suntem in alte orase, nu putem sa mergem mereu la ei. Caini au avut afara si au fost otraviti unii cred ca tot de acesti hoti. Bunicul meu e haituit de acesti rromi cand merge la cumparaturi in legatura cu pamantul din gradina, ca de ce nu vrea sa il vanda. Le-am spus sa anunte politia, dar le este frica de rromi, ca o sa intre si peste ei in casa sau ca le da foc la casa.

Nimeni nu face nimic, iar acesti rromi se plimba noaptea, ziua, nu conteaza, prin curtile oamenilor. Atat tupeu au...!!!!!!!!!!

Am voie sa pun sarme electrice in curtea bunicilor? E proprietate privata, nu? Macar sa ii zguduie putin, poate se mai potolesc...

Daca sun la politie, pot avea siguranta ca nu imi vor mai haitui sau chiar omora bunicii?

Modificat de Danadaniela
Publicat

in primul rand sesizeaza cele intamplate politistului de proximitate.

in locul sarmei electrice iti recomand montarea unui sistem video si un contract cu o societate de paza care sa intervina prompt la solicitarile bunicilor tai.

• Moderator
Publicat

Danadaniela

Sesizează poliţiştii de la postul de poliţie din localitatea respectivă, eventual stai de vorbă cu ei şi sigur se vor găsi soluţii.

Publicat

Danadaniela cum ai ajuns la concluzia că ”nimeni nu face nimic” ? A depus vreunul din voi plângere până acum ? Ați sesizat în vreun fel polițiștii din comuna respectivă ?

Publicat

Bunicul meu e paralizat pe partea dreapta, nu prea poate iesi din casa, iar bunica e micuta, bolnava si inspaimantata. Noi suntem in alte orase, nu putem sa mergem mereu la ei. Caini au avut afara si au fost otraviti unii cred ca tot de acesti hoti. Bunicul meu e haituit de acesti rromi cand merge la cumparaturi in legatura cu pamantul din gradina, ca de ce nu vrea sa il vanda.

Un om paralizat nu poate merge, din cate stiu eu ;)

• Apreciez 3
  • Displace 6
Publicat

Nimeni nu face nimic....era vorba despre cei care au case in zona respectiva si care au vazut si ei cum se plimba rromii prin curtile lor. Si sunt mult mai tineri, mai in putere decat bunicii mei. Le este frica de ei, de asta NU vor sa anunte politia, ca poate le da foc la case.

Daca ai fi citit paralizat pe partea dreapta si nu paralizat, poate ti-ai putea inchipui un om care se taraie doar putin pe piciorul drept, mergand inclinat pe partea stanga ft. mult.

Sa inteleg ca de asta avem hoti prin curte? ??? Nu este DESTUL de paralizat bunicul meu? inca mai merge si de asta avem probleme?

Publicat

Multumesc tuturor celor care mi-au dat un sfat si celor care doar si-au exprimat parerea! :)

Am sa contactez politia, dupa ce voi vorbi si cu vecinii. Cred ca e cea mai buna decizie, sa nu ma trezesc ca ma acuza ca mi-am bagat nasul in viata lor. O plangere comuna cred ca are mai multa credibilitate. O zi buna!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.