Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme privind înscrierea la Academie datorită notei la purtare

Alinush

Recommended Posts

Bună ziua, mă numesc Alina şi sunt elevă în clasa a12-a la un liceu cu profil bilingv. Visul meu, probabil ca al multora, este să fiu admisă la Academia de poliţie. Probabil o să mi se respingă dosarul, dar din câte am citit pe internet nu prea am putut lămuri 2 probleme şi anume: 1) în clasa a11-a,sem 1 am avut nota scăzută la purtare la 7, iar pe al doilea am avut 10, media anuală fiindu-mi 8.50(am văzut pe site-ul academiei că media generală la purtare pe durata studiilor liceale trebuie să fie 8. Deci: media anuală la purtare trebuie să fie minim 8?) 2) în urma unei operaţii, pe braţul drept mi-a rămas o cicatrice de 6 cm(dacă port tricou nu se vede). Operaţia a fost făcută de vreo 9 ani. Niciodată nu am fost scutită la educaţie fizică. Credeti că am ceva şanse să întru la academie, mai bine zis să pot concura sau ar trebui să mă reorientez? Va mulţumesc anticipat

Nu are nimic daca ai cicatrice pe mana, am avut colegi in scoala cu cicatrice pe fata si cu tot felu' de tatuaje in locuri destul de vizibile .

Nu are nimic daca ai cicatrice pe mana, am avut colegi in scoala cu cicatrice pe fata si cu tot felu' de tatuaje in locuri destul de vizibile .

mulţumesc că mi-aţi răspuns. Nota scăzută la purtare la 7 îi un impediment?

• Member

Daca in toti anii de studiu o ai peste 8 n-ai nicio problema. S-a tot discutat problema asta. Cititi si topicurile mai vechi!

• Member

Nu ii (sau este) un impediment dupa cum ti-au spus si colegii anterior ....insa trebuie sa te pregatesti!Desi pentru mine si cred ca si pentru altii nota 7 la purtare pt o fata cam spune multe!

Si apropo...una este sa visezi si alta este sa ai un ţel!Sper ca ai inteles!

Edited by cipri83
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• Member

Desi pentru mine si cred ca si pentru altii nota 7 la purtare pt o fata cam spune multe!

Si cam ce spune? Ca sunt curios.

Alina, tot ce trebuie sa faci e sa pui burta pe carte.

Edited by Ben

Si cam ce spune? Ca sunt curios.

Alina, tot ce trebuie sa faci e sa pui burta pe carte.

Deci media la purtare mi-a fost scăzuta pt că nu am dus o motivare la timp şi diriginta a trimis deja situaţia absenţelor la minister. Şi nu am purtat uniforma de câteva ori, e obligatorie dar unii o ţin în ghiozdan şi o iau doar când avem ore cu un profesor sever Edited by Alinush
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Ar trebui sa te gandesti serios la ce vrei sa faci in viitor, dat fiind faptul ca nu prea iti placea sa stai pe la cursuri si sa porti uniforma. Sistemul in care vrei sa intri presupune anumite rigori, printre care si prezenta OBLIGATORIE la cursuri si purtarea uniformei ingrijit (nu tinuta in nu stiu ce ghiozdan).

• Downvote 2

Ar trebui sa te gandesti serios la ce vrei sa faci in viitor, dat fiind faptul ca nu prea iti placea sa stai pe la cursuri si sa porti uniforma. Sistemul in care vrei sa intri presupune anumite rigori, printre care si prezenta OBLIGATORIE la cursuri si purtarea uniformei ingrijit (nu tinuta in nu stiu ce ghiozdan).

M-am gandit deja si asta imi doresc de cand eram mica si nu am de gand sa renunt. Media scazuta la purtare a fost o greseala si crede-ma ca m-am invatat minte. Nu o sa ma tot gandesc la asta, merg inainte. Chiar ma bucur ca pot sa ma inscriu si cu media scazuta la purtare si ca operatia nu conteaza asa de mult pt ca am inceput sa ma pregatesc serios si nu tratez examenul acesta cu lipsa de interes. Daca intru, o sa respect toate regulile,pt ca e o institutie prestigioasa si e vorba de cariera mea...aici nu-mi permit sa gresesc din inconstienta

Am tatuaj si m-am incadrat fara probleme. Conteaza sa nu fie vizibil indiferent de articolul de echipament pe care il porti. Lucru general valabil si pentru alunite, cicatrici sau alte semne particulare. S-a dus in negura vremea cand daca aveai o alunita mai mare nu mai intrai in politie ...

• Member

Pe pudibonzii de pe aici ii sfatuiesc sa o ales mai usor cu piosenia asta falsa. Unde erau lupii moralisti ... Sunt curios cum erati voi in liceu. Probail vreun monument de integritate combinat cu Maica Tereza.

Alina, ignora lucrurile acestea. Daca ti se accepta dosarul, asta e tot ce conteza, nu morala ipocrita de 2 lei. Succes si spor la invatat. ;)

Edited by Ben
  • Upvote 3

Pe pudibonzii de pe aici ii sfatuiesc sa o ales mai usor cu piosenia asta falsa. Unde erau lupii moralisti ... Sunt curios cum erati voi in liceu. Probail vreun monument de integritate combinat cu Maica Tereza.

Alina, ignora lucrurile acestea. Daca ti se accepta dosarul, asta e tot ce conteza, nu morala ipocrita de 2 lei. Succes si spor la invatat. ;)

Va mulţumesc mult pt încurajări. Încerc să mă ocup de toate: pt bac am început să învăţ din vara, recent mi.am cumpărat o crema ce este recomandată pt îmbunătăţirea aspectului cicatricilor(poate chiar îşi face efectul) pregătirea pt probele sportive o să o încep din martie. Prin urmare aşa cum aţi spus este important să-mi fie acceptat dosarul.

Cicatricile sunt ultima ta problema ... n-am auzit anii trecuti de respingere din cauza SMT-urilor ci din cauza dintilor lipsa sau a platfusului ... vizita medicala este atat cea mai usoara cat si cea mai grea din probe. In principiu trebuie sa fi sanatos(a) tun ca sa treci, in rest nu-ti fa probleme...

Cicatricile sunt ultima ta problema ... n-am auzit anii trecuti de respingere din cauza SMT-urilor ci din cauza dintilor lipsa sau a platfusului ... vizita medicala este atat cea mai usoara cat si cea mai grea din probe. In principiu trebuie sa fi sanatos(a) tun ca sa treci, in rest nu-ti fa probleme...

mulţumesc, m-am mai liniştit. Am întrebat deoarece am început să mă pregătesc inclusiv pt probele sportive şi era important să ştiu dacă o să am probleme la vizita medicală din cauza cicatricii să am timp să mă orientez spre altceva. Mulţumesc, numai bine!

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.