Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea domiciliului atrage si schimbarea actelor auto?

Postare recomandată

Publicat

Doresc sa aflu daca schimbarea adresi de domiciliu in cartea de identitate atrage dupa sine si obligativitatea schimbarii permisului de conducere, avand in vedere faptul ca adresa de domiciliu nu este mentionata in permisul de conducere. Permisul de conducere l-am schimbat in martie 2011 si are valabilitate pana in martie 2021.

• Moderator
Publicat

Nu, nu trebuie preschimbat permisul de conducere dacă se schimbă adresa de domiciliu în cartea de identitate.

Publicat

schimbarea permisului de conducere nu este obligatorie in acest caz. Ramane la alegerea dvs. daca doriti sau nu sa schimbati si permisul de conducere. Dar daca sa presupunem ca aveti domiciliul in Iasi iar permisul este in evidentele Politiei Rutiere Bacau ,in cazul in care va este retinut permisul de conducere pentru savarsirea de abateri in trafic acesta va putea fi ridicat de la Politia Rutiera care are in evidenta permisul de conducere. Deasemenea testul 13/15 nu se sustine in localitatea de domiciliu ci la Politia Rutiera care are in evidenta permisul dvs de conducere.

• 6 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

In cazul in care mi-am schimbat buletinul, cu o adresa noua, este necesara refacerea documentelor masinii(talon, cartea masinii)?

• Marius a modificat titlul în Schimbarea domiciliului atrage si schimbarea actelor auto?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.