Jump to content
POLITISTI.ro

Ofiter de politie înjunghiat de o subalterna - scandalul din Politia Bals

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Dincolo de aspectele politice mi se pare normal ca un sef atunci cand este cercetat pentru fapte de abuz impotriva subalternilor sa fie suspendat pana se termina cercetarea.

E aiurea ca un sef sa fie cercetat si inca sa iti fie sef, sa se poate razbuna pe tine.

Publicat

razbunarea va veni dupa ce scapa de cercetare :) asta este problema- ca nu se va intimpla nimic in urma cercetarii, posibil sa fie pusa batista pe tambal. toti stim cum functioneaza comisia de disciplina

• Membru
Publicat

In cazul unei fapte penale (ca in cazul de fata) nu comisia de disciplina cerceteaza fapta.

• Membru
Publicat (modificat)

Nici nu va inchipuiti ce atmosfera e la noi, cum se uita lumea pe strada, etc, dar nimeni, nimic, ministrul vinde gogosi, cum nu poate demite, ce lege vrea , noi de ce am fost pedepsiti pe nedrept iar sefii nu, pentru ca Andreescu e nasul lui Sotea, asta e adevarul! Fratilor, am ajuns sa venim la munca si sa ne intrebam: azi cine ne mai controleaza, mai-ul, igpr-ul...

Halal sefi!

Nu-mi doresc decat sa pot merge la serviciu, sa-mi fac treaba, sa nu se mai urle, reclame si presa gramada, sa pot avea incredere in sefi si colegi !

Modificat de eti
Publicat

Astazi la ora 21,00 pe Realitatea TV : dezvaluiri soc despre politista hartuita.

• Moderator
Publicat

Aaa dezinformare penibilă, spume la gură făcute de moderatoarea tâmpă şi îşi dă cu părerea Corneliu Vacin Tudor.

• Moderator
Publicat

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat că şeful IPJ Olt, Ion Voicu, care era aşteptat marţi la audieri, nu va mai sosi, pentru că a intrat în concediu medical, dar că acesta nu va mai lucra nicio zi în Poliţie după ce va veni prima zi la serviciu. Ministrul a precizat că nu credea până acum că în Poliţie există "atâta golănie".

Publicat

Iar se reia emisiunea de acu cateva zile de pe realitatea cu "dezvaluiri" uluitoare.

Publicat

......din cate vad cutremurul cu epicentrul la IPJ Olt a generat un tsunami ce afecteaza IPJ-urile din toata tara.....

Publicat

Da, mai nou se vor efectua controale cu agenți sub acoperire, care să constate existența sau inexistența discriminării femeilor. Pe când un control pe linie logistică care să constate faptul că nu avem rechizite, calculatoare, imprimante, piese pentru mașinile de serviciu ?

• Apreciez 1
Publicat

Practici "neconforme" fata de subalterni si astfel de stari "conflictuale" in stare latenta

sunt peste tot, nu numai la anumite IPJ-uri. Sper sa ajunga aceste controale si la subunitatile din SB.

Publicat

Ai avut gura ”aurită”. La centru chinologic din Sibiu a fost descoperit un astfel de scandal.

Publicat

S-a deschis sezonul de vanatoare la hartuitori. Marea demascare a inceput. Sa vedeti cate domnisoare cu un comportament exemplar au fost fortate de sefii lor in calduri sa-si incalce morala. Pacat ca morala era invers proportionala cu avantajele create de cei din urma. Cate din aceste doamne sau domnisoare au avansat datorita acestor favoruri sexuale in detrimentul unor oameni capabili?Cate cazuri din acestea cunoasteti la locul dumneavoastra de munca?

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Eu am vorbit astazi cu cateva colege si le-am cerut sa faca un fel de cod "al bunelor maniere", in care sa stabileasca cum avem voie sa ne adresam, care parti ale corpului lor pot fi atinse si in ce imprejurari, daca holul pe care ne intalnim este stramt, trebuie sa trecem cu fata spre ele sau cu spatele si alteaspecte de acest gen. Dupa ce il vor redacta va fi afisat spre insusire de catre barbatii politisti. :clip: Fetele au ras, dar totusi le-a suras ideea. Sunt multe cazuri de hartuire, insa cred ca in aceste zile se exagereaza si s-a creeat un scandal de care nu aveam nevoie in aceste momente. Vinovat pentru ce se intampla este jegosul de Barbu de la Olt si altii de teapa lui, care nu pot obtine ce-si doresc decat prin santaj.

Modificat de drAGO5
  • Membru
Publicat

Da ecou si mie la fel, m-am saturat sa ma sune unii colegi si sa aud aceasi intrebare : "ba, da ce e la tine acolo mah la Bals", apoi "hai sa-ti zic un banc".

Nu toti suntem violatori, infractori, golani sau nebuni !

Cei vinovati as vrea cu adevarat sa fie sanctionati, desi o sa vedeti, vor fi avansati poate si felicitati.

Publicat

eu nu fac parte din politia romana, sunt student la electronica si telecomunicatii timisoara, si nu vreau sa par ca vorbesc fara sa cunosc sau ceva asa ca, in schimb, voi pune niste intrebari:

1. Inainte sa ajungi sa depui juramantul, inainte de a avea dreptul sa depui juramantul, nu trebuie sa treci printr-un test psihologic?

2. Acest test psihologic nu trebuie facut o data pe an la fel ca si cum e testul pt sanatate(analize sau ma rog)?

3. Cum ajungi mai usor in politie? Daca tocesti tot, sau daca ai chemare(adica pasiunea ta sa fie sa ajuti oamenii, indiferent de problemele lor, atat cat iti permite legea si abilitatiile)?

si acum o parere, nu stiu ce o sa raspundeti asa ca vreau sa stiti ca este parerea mea personala:

Consider ca sistemul are mari probleme daca exista violatori(barbati sau femei) printre politisti, ar trebui facut ceva cu modul de intrare in politia romana ai absolventiilor academiei de politie. Mai putin accent pe matematica si mai mult accent pe filozofie si morala. Inteleg ca un politist trebuie sa intre in mintea criminalului pentru al putea intelege, prin urmare, al putea prinde mai repede prevazand urmatoarea miscare. Dar nu trebuie sa si actioneze ca si criminalul. Santajul si mita, populas numita spaga, n-ar trebuii sa existe intr-o politie. Asa ca o alta intrebare este ce putem face? si noi oamenii de rand, si voi politisti care aveti moralitatea intacta, ce putem face astfel incat politia romana sa fie ca si politia ideala???

• Apreciez 2
  • Displace 4
Publicat

o lege care sa apere politistul din strada si care sa-i dea prestanta

un DGIPI onest si plin de profesionisti care sa depisteze politistii cu probleme

un sistem fara favoritisme, fara ascunzisuri, fara limbaj dublu.

atunci, si doar atunci politia va fi stimata.

• Apreciez 1
Publicat

ce trebuie facut stim, ce putem face a fost intrebarea....solutii, cum incepem si cum continuam ca sa ajungem la o utopie in politia romana?

Publicat

Coama ce ar fi ca voi societatea civila sa incepeti prin a nu mai da mita si ai reclama pe toti care va cer?

Si sa aplicati metoda asta cu toate categoriile profesionale nu numai cu politistii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.