Jump to content
POLITISTI.ro

Stiti cum se calculeaza sporul de antena?


Mateuta

Recommended Posts

Stiti cum se calculeaza sporul de antena, cine il primeste si ce dispozitie/ordin/lege reglementeaza acest spor? Cei de la financiar intentioneaza sa plateasca numai jumatate, iar cei la posturi sa nu-l mai primeasca :blink:

Edited by Mateuta
Link to comment

"ART. 16 din Ordonanta 6/2007

(1) Sporul pentru conditii vatamatoare, de pana la 10% din salariul de baza, se acorda functionarilor publici care isi desfasoara activitatea in cadrul autoritatilor si institutiilor publice in care functioneaza instalatii care genereaza campuri electromagnetice de radiofrecventa produse de emitatori pentru comunicatii, instalatii de microunde, instalatii de curenti de inalta frecventa sau statii de bruiaj.

(2) Categoriile de functionari publici, cuantumul sporului prevazut la alin. (1) si conditiile de acordare se stabilesc, in limitele prevazute de lege, prin actul administrativ al ordonatorului principal de credite, cu incadrarea in cheltuielile de personal prevazute in bugetul aprobat.

(3) Locurile de munca pentru care se acorda sporul prevazut la alin. (1) vor fi stabilite pe baza buletinelor de determinare emise de catre autoritatile abilitate in acest sens."

Acest spor il primesc toti politistii in judetele unde s-au efectuat masuratori si s-au eliberat buletine de determinare a radiatiilor electromagnetice.

De obicei functionarul care se ocupa de securitatea in munca solicita aceste masuratori.

Edited by Elvis
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.