Jump to content
POLITISTI.ro

Protest inedit al politiei spaniole impotriva taierilor salariilor (video)


gvg

Recommended Posts

  • Moderator

Cred ca cea mai inedita masura de protest este "excesul de zel"!

Chiar acum, cand toata lumea se agita sa faca ultimele cumparaturi, politistii spanioli blocheaza principalele artere de circulatie din marile orase, cu filtre rutiere "anti-alcool", colapsand tot traficul rutier sau aplicand amenzi "la sange", si pt musca care nu trece pe zebra!

  • Upvote 1
Link to comment

În clip este vorba de lupta pentru o siguranță publică de calitate, (CEP lucha por una seguridad pública de calidad) în sensul că polițiștii ies prea târziu la pensie și astfel ajung să patruleze în stradă polițiști bătrâni (de genul celui din clip) care nu mai pot da randamentul unui polițist normal. CEP, Confederación Española de Policía, cei care au postat clipul reprezintă un sindicat al polițiștilor din această țară.

gvg nu știu cum ai ajuns la concluzia că acest clip este despre tăierea salariilor polițiștilor din Spania, clipul tratează cu totul și totul altă problemă.

Link to comment

O să traduc eu articolul din ziarul spaniol cu ajutorul google.

Problemele CEP sunt redate într-un videoclip pentru a condamna reducerile și îmbătrânirea în Poliție. ”Noi nu merităm să ajungem ca Paco ". Cu acest motto Confederația Spaniolă de Poliție (CEP) a produs un videoclip pentru a denunța reducerile și îmbătrânirea în poliție, un agent a cărui protagonist este încă activ, foarte bătrân care a venit cu cârja la un jaf pentru a opri hoții.

Pentru a coincide cu luna de retragere a bonusului de Crăciun, CEP a produs un videoclip care cu umor, prevede despre ceea ce ar putea fi viitorul unei forțe de poliție, în cazul în care vârsta de eligibilitate pentru un loc de muncă operativ a fost echivalată la pensionare. Toate acestea, precum și pierderea anuală de peste 1.900 polițiști prin pensionări și locuri de muncă publice, are loc, conform CPE, la o varsta mult mai mare în Poliție.

În video, uniunea își exprimă opoziția față de pensionare la vârsta de 67 de ani, solicită o pensie demnă și amintiți-vă că în 2012 doar 288 agenți intră în organism, în timp ce se pensionează 2200. Rezultatul, adaugă ei, este mai mic cu 1192 de polițiști. După ce a insistat că poliția patrulează în fiecare an cu polițiști din ce în ce mai în vârstă, CPE estimează pierderea cu 30 la suta a puterii de cumpărare ca urmare a înghețării salariilor personalului de mai mulți ani consecutivi, eliminarea salarizării suplimentare și tăierea 60 de euro în a doua activitate, printre alte măsuri. În timp ce Paco neagă norocul său și prezice el va fi activ "la 80 de ani", CPE denunță pierderea drepturilor de muncă și a avertizat că poliția nu merita să ajungă ca protagonistul din video.

P.S. Probabil că se referă și la tăieri salariale sindicaliștii, dar principala problemă ridicată de ei în videoclipul de mai sus cred că este vârsta de pensionare și reducerile masive de efective.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.