Jump to content
POLITISTI.ro

Un popa beat crita la volan se ia la cearta cu politistii


Dan
 Share

Recommended Posts

sursa vrn.ro 20.12.2012

Preotul din Bahnari o mai comite o datã!

JENANT Azi-noapte, preotul din suburbia Bahnari a fost prins bãut la volanul masinii personale. Desi se clãtina pe picioare si se exprima cu greutate, bãrbatul a tinut-o una si bunã cã nu a pus picãturã de alcool în gurã si cã totul este o înscenare pusã la cale de un politist care îi vrea rãul. A refuzat sã sufle în etilotest si i-a înjurat pe politisti de mama focului. Circul a continuat la spital, unde nu s-a lãsat întepat de teama…acului. Aventura s-a încheiat la politie, cu acuze din partea preotului la adresa politistilor, dar si cu dosar penal.

A uitat de cele sfinte si, în postul Crãciunului, si-a umplut sufletul de pãcate în doar câteva ceasuri. Gheorghitã Ciacâru, preot în parohia Bahnari a fãcut-o latã, azi-noapte. A fost oprit în trafic, pe varianta municipiului Vaslui, de un echipaj de politie, iar oamenii legii i-au solicitat sã sufle în etilotest. Habar nu aveau politistii ce îi asteaptã. A urmat un întreg circ. Omul bisericii i-a înjurat ca la usa cortului si nu a vrut cu niciun chip sã sufle în fiolã. În consecintã, a fost transportat la Spitalul de Urgentã Vaslui pentru recoltare de probe biologice. Aici, scandalul a continuat minute în sir. Bãrbatul nu a acceptat sã i se ia probe de sânge si a semnat cã nu este de acord cu acest lucru. Flancat de politisti, omul a fost dus la sediul Biroului Politiei Rutiere Vaslui pentru declaratii. „E un abuz. E un polisist care are ceva cu mine. Stiu eu despre ce e vorba. Eram la volanul masinii mele. Arãt eu a om bãut?! Am fost bruscat de politisti. Sunt niste prosti”, a declarat preotul la intrarea în sectie. La iesire, vãdit mai relaxat, acesta a stat de vorbã cu ziaristii si chiar a fãcut unele glume. Era încrâncenat însã, în privinta politistilor, pe care îi acuzã cã l-au bãtut. „Am fost lovit în sediul politiei. Mi-au dat peste picioare si în piept, nu pot sã mã dezbrac si sã vã arãt. Au stins lumina. Nu am fost eu la volan. Era altcineva. Nu sunt bãut. E post. Nu este normal ca un cetãtean român sã fie supus la asa ceva, în 2012. Si mai ales un preot. Dimineatã merg la medicul legist, merg si depun o plângere. Nu e posibil asa ceva. Cineva îmi vrea rãul. Stiu eu. Vreau sã îmi ia probe acum. Eu nu am încredere, nu am mai avut de-a face cu asa ceva. Nu am înjurat pe nimeni, dacã am vorbit urât la spital, îmi pare rãu, dar nu stiu dacã era acolo si o doctoritã. Cum sã îmi punã mie garou, sã mã dea cu spirt, se poate întâmpla orice. Si mie mi-e fricã de ac. Eu vreau sã suflu acum”, a cerut vehement bãrbatul la iesirea din sediul politiei. Nu este prima datã când preotul Ciacâru are probleme cu legea. În 2007, a fost cercetat pentru loviri si alte violente dupã ce, bãut fiind, a bãtut un enorias. Acum s-a ales cu un nou dosar penal.

Edited by Dan
Link to comment
Share on other sites

Mare-i gradina Domnului...

Asta nu merita sa imbrace hainele preotesti. Pai ce exemplu da nemernicul asta enoriasilor?

Manca-l-ar ghipsu si puscaria !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

Se stie ca popii adora alcoolul...se pare ca de data aceasta si la volan!Un tampit ce sa mai zic...eu sincer cred ca politistii l-au pus sa pupe crucea nu l-au agresat!Nici vorba!Ceea ce a scos popa prostu pe gura este un precedent jegos in tara asta de nimic! (m-au batut politistii)

Edited by cipri83
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Acum am descoperit acest topic. Am si eu un exemplu. Ce cauta el in masina politiei? Pentru ca asa vrea ... masina politiei.  :))

 

http://youtu.be/OttUkhi-1Cc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.