Jump to content
POLITISTI.ro

Un popa beat crita la volan se ia la cearta cu politistii


Dan

Recommended Posts

sursa vrn.ro 20.12.2012

Preotul din Bahnari o mai comite o datã!

JENANT Azi-noapte, preotul din suburbia Bahnari a fost prins bãut la volanul masinii personale. Desi se clãtina pe picioare si se exprima cu greutate, bãrbatul a tinut-o una si bunã cã nu a pus picãturã de alcool în gurã si cã totul este o înscenare pusã la cale de un politist care îi vrea rãul. A refuzat sã sufle în etilotest si i-a înjurat pe politisti de mama focului. Circul a continuat la spital, unde nu s-a lãsat întepat de teama…acului. Aventura s-a încheiat la politie, cu acuze din partea preotului la adresa politistilor, dar si cu dosar penal.

A uitat de cele sfinte si, în postul Crãciunului, si-a umplut sufletul de pãcate în doar câteva ceasuri. Gheorghitã Ciacâru, preot în parohia Bahnari a fãcut-o latã, azi-noapte. A fost oprit în trafic, pe varianta municipiului Vaslui, de un echipaj de politie, iar oamenii legii i-au solicitat sã sufle în etilotest. Habar nu aveau politistii ce îi asteaptã. A urmat un întreg circ. Omul bisericii i-a înjurat ca la usa cortului si nu a vrut cu niciun chip sã sufle în fiolã. În consecintã, a fost transportat la Spitalul de Urgentã Vaslui pentru recoltare de probe biologice. Aici, scandalul a continuat minute în sir. Bãrbatul nu a acceptat sã i se ia probe de sânge si a semnat cã nu este de acord cu acest lucru. Flancat de politisti, omul a fost dus la sediul Biroului Politiei Rutiere Vaslui pentru declaratii. „E un abuz. E un polisist care are ceva cu mine. Stiu eu despre ce e vorba. Eram la volanul masinii mele. Arãt eu a om bãut?! Am fost bruscat de politisti. Sunt niste prosti”, a declarat preotul la intrarea în sectie. La iesire, vãdit mai relaxat, acesta a stat de vorbã cu ziaristii si chiar a fãcut unele glume. Era încrâncenat însã, în privinta politistilor, pe care îi acuzã cã l-au bãtut. „Am fost lovit în sediul politiei. Mi-au dat peste picioare si în piept, nu pot sã mã dezbrac si sã vã arãt. Au stins lumina. Nu am fost eu la volan. Era altcineva. Nu sunt bãut. E post. Nu este normal ca un cetãtean român sã fie supus la asa ceva, în 2012. Si mai ales un preot. Dimineatã merg la medicul legist, merg si depun o plângere. Nu e posibil asa ceva. Cineva îmi vrea rãul. Stiu eu. Vreau sã îmi ia probe acum. Eu nu am încredere, nu am mai avut de-a face cu asa ceva. Nu am înjurat pe nimeni, dacã am vorbit urât la spital, îmi pare rãu, dar nu stiu dacã era acolo si o doctoritã. Cum sã îmi punã mie garou, sã mã dea cu spirt, se poate întâmpla orice. Si mie mi-e fricã de ac. Eu vreau sã suflu acum”, a cerut vehement bãrbatul la iesirea din sediul politiei. Nu este prima datã când preotul Ciacâru are probleme cu legea. În 2007, a fost cercetat pentru loviri si alte violente dupã ce, bãut fiind, a bãtut un enorias. Acum s-a ales cu un nou dosar penal.

Edited by Dan
Link to comment
  • Member

Se stie ca popii adora alcoolul...se pare ca de data aceasta si la volan!Un tampit ce sa mai zic...eu sincer cred ca politistii l-au pus sa pupe crucea nu l-au agresat!Nici vorba!Ceea ce a scos popa prostu pe gura este un precedent jegos in tara asta de nimic! (m-au batut politistii)

Edited by cipri83
Link to comment
  • 10 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.