Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţişti români care au primit Medalia de Serviciu EUPOL


NewsBot

Recommended Posts

6 poliţişti români au primit Medalia de Serviciu EUPOL Afganistan

Şase ofiţeri români de poliţie din Misiunea EUPOL Afganistan au fost medaliaţi, la Kabul, cu Medalia de Serviciu EUPOL, în cadrul unei ceremonii desfăşurată la sediul Misiunii de Poliţie a Uniunii Europene în Afganistan, în cursul lunii decembrie a.c.

Înalta distincţie a fost înmânată poliţiştilor români de către Karl Åke Roghe, şeful EUPOL Afganistan, ocazie cu care acesta le-a adresat mulţumiri pentru contribuţia adusă la îndeplinirea obiectivelor Misiunii.

Misiunea de poliţie a Uniunii Europene în Afganistan (EUPOL) a fost inaugurată la 17 iunie 2007 şi vizează acordarea de sprijin guvernului Republicii Islamice Afganistan pentru crearea şi consolidarea unei forţe poliţieneşti în măsură să contribuie la asigurarea păcii, a securităţii şi a siguranţei poporului afgan, într-un stat organizat pe principii democratice.

În prezent, în teatrul de operaţiuni din Afganistan se află 15 poliţişti români, care desfăşoară activităţi de pregătire profesională, îndrumare şi consiliere a poliţiştilor afgani din cadrul Ministerului Afgan de Interne, Ministerului de Justiţie şi Parchetului General din Afganistan.

A4.jpg

A3.jpg

A2.jpg

A1.jpg

Link to comment
  • 7 months later...

Polițiști români medaliați de șeful misiunii EUPOL AFGHANISTAN

 

Miercuri, 24 iulie a.c., patru polițiști români din cadrul Misiunii EUPOL Afganistan au fost medaliaţi, la Kabul, cu Medalia de Serviciu EUPOL, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Misiunii de Poliţie a Uniunii Europene în Afganistan.

Înalta distincţie a fost înmânată de către Karl Åke Roghe, şeful Misiunii EUPOL Afganistan, ocazie cu care acesta le-a mulțumit angajaţilor Poliţiei Române pentru contribuţia adusă la îndeplinirea obiectivelor Misiunii.

Misiunea de poliţie a Uniunii Europene în Afganistan (EUPOL) a fost inaugurată la 17 iunie 2007 şi vizează acordarea de sprijin guvernului Republicii Islamice Afganistan pentru crearea şi consolidarea unei forţe poliţieneşti în măsură să contribuie la asigurarea securităţii şi a siguranţei poporului afgan, într-un stat organizat pe principii democratice.

În prezent, în teatrul de operaţiuni din Afganistan se află 15 poliţişti români care desfăşoară activităţi de pregătire profesională, îndrumare şi consiliere a poliţiştilor afgani din cadrul Ministerului Afgan de Interne, Ministerului de Justiţie şi Parchetului General din Afganistan.

 

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne

Link to comment
  • 2 months later...

Polițiștii români din Misiunea EUPOL Afganistan medaliaţi cu medalia de serviciu

 

Miercuri, 23 octombrie a.c., la Kabul, în cadrul unei ceremonii desfăşurată la sediul Misiunii de Poliţie a Uniunii Europene în Afganistan, patru ofiţeri români de poliţie din Misiunea EUPOL Afganistan au fost medaliaţi cu medalia de serviciu.

Distincţia a fost înmânată poliţiştilor români de către Karl Åke Roghe, şeful EUPOL Afganistan, care le-a adresat cu această ocazie felicitări pentru contribuţia adusă la îndeplinirea obiectivelor Misiunii şi implicarea activă în demersurile demarate de Uniunea Europeană pentru securitatea internaţională.

De asemenea, în cadrul ceremoniei, mai mulţi membri ai misiunii EUPOL, printre care şi un ofiţer de poliţie român, au primit diplome de apreciere din partea şefului Districtului 9 de Poliţie din Kabul, colonel Najibullah Samsoor, pentru buna cooperare în domeniul securităţii interne.

Misiunea de poliţie a Uniunii Europene în Afganistan (EUPOL) a fost inaugurată la 17 iunie 2007 şi vizează acordarea de sprijin guvernului Republicii Islamice Afganistan pentru crearea şi consolidarea unei forţe poliţieneşti în măsură să contribuie la asigurarea păcii, a securităţii şi a siguranţei poporului afgan, într-un stat organizat pe principii democratice.

În prezent, în teatrul de operaţiuni din Afganistan se află 18 poliţişti români ce desfăşoară activităţi de pregătire profesională, îndrumare şi consiliere a poliţiştilor afgani din cadrul Ministerului Afgan de Interne, Ministerului de Justiţie şi Parchetului General din Afganistan.

Prin misiunile la care participă în teatrul de operaţiuni din Afganistan, personalul Ministerului Afacerilor Interne contribuie la procesul de reformă a instituţiilor afgane, pentru sprijinirea statului de drept şi a unei forţe de poliţie ce respectă drepturile omului şi care se află în slujba populaţiei.

 

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne

Link to comment

,,În prezent, în teatrul de operaţiuni din Afganistan se află 18 poliţişti români ce desfăşoară activităţi de pregătire profesională, îndrumare şi consiliere a poliţiştilor afgani din cadrul Ministerului Afgan de Interne, Ministerului de Justiţie şi Parchetului General din Afganistan.''

  Intrebarea mea ar fi ,cati din cei 18 politisti sunt agenti de politie?Nu va osteniti cu raspunsul!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.