Jump to content
POLITISTI.ro

Colegi care si au dat demisia

andu163

Recommended Posts

Este vreun coleg care a plecat din tare pe un job asemanator, security guard etc? Va rog sa imi spuneti si mie ca nu mai rezist mult in sistemul asta .

• Downvote 2

daaa sunt .... :) din pacate noi nu avem forum ca voi asa ca am venit si eu pe aici

Edited by andu163
  • Downvote 3

pai vreau sa parasesc si eu tara ... nu se mai poate sta in bataia asta de joc... ma gandeam ca poate stiti ceva concret despre vreun job sau o indrumare ceva ...daca nu , mai stau sa mai fac putina vechime si voi pleca ca "private security" prin Iraq etc.

Edited by andu163
  • Downvote 2

job-uri de genul security guard, etc in europa gasesti si pe site-uri ro dar iti trebuie un fel de calificare

cel mai cautat e atestatul ASI din Anglia

poti sa iei leg cu cei de la A.R.I.S.(Asociatia Romana pt Industira de Securitate)....fac ceva cursuri cica recunoscute de ASI

daca nu te multumeste....iti dai demisia iti iei atestat de detectiv si apoi porti o corespondenta cu cei de la ASI

ar fi bine sa ai pe cineva acolo

taxa pt licenta pe 3 ani e 245 de lire

la ARIS cursurile sunt cam 750 de euro

daca nu te descurci mai vb

deranjeaza pe cineva poza asta? pur si simplu imi place poza aia si CQB indiferent de cine il face :)

Avatarele sunt defapt imagini descriptive care te reprezinta in fata celorlalti. Si cum tu ai pus o fotografie cu niste politisti, in timp ce nu ai nicio legatura, fiind jandarm, doar confirmi in acest mod, ceea ce se spune despre voi si anume ca nu ati reusit sa depasiti stadiul de "wanna be".

Security guard = paznic (in traducere libera), iar aceasta meserie nu are nimic in comun cu cea de politist, in schimb, ai dreptate, cu cea de jandarm se aseamana foarte mult.

Bafta multa!

Edited by Rookie
  • Upvote 3
  • Downvote 3

• 1 year later...

In cazul demisiei, Academia de Politie actioneaza in judecata politistul demisionar pentru recuperarea cuantumului total al cheltuielilor necesare scolarizarii acestuia (cazare, echipament, etc.)

Care este acest cuantum in cazul politistilor care au urmat cursurile Academiei la 3 ani de zile - Ordine si Siguranta Publica? Dar in cazul in care inainteaza demisia dupa 2 ani de activitate neintrerupta??

Exista vreo posibilitate pentru exonerarea de aceste cheltuieli pe calea actiunii in instanta??

Chiar daca te actioneaza in judecata, nu o sa poata face dovada cheltuirii cu tine a sumelor cerute. Daca ceri sumele exacte care s-au folosit pentru pregatirea ta , vor aduce doar cateva facturi pe munitie, ceva mancare si cam atat. Din cate stiu eu, un absolvent care a plecat in primul an, a fost obligat de instanta sa plateasca vreo 4000 lei dar in conditiile legii, adica un anumit procent din venit, etc ;)

Edited by cry

• Membru

Chiar daca ai 2 ani de activitate, tot aceeasi suma o platesti si daca aveai 4 ani si daca tocmai ce-ai terminat. Se plateste doar scolarizarea, nu si salariile incasate, uniforma de serviciu sau alte drepturi banesti pt care ai prestat o munca, dupa aboslvire, daca la asta te gandeai.

Suma imputata nu va fi una reala, dar de ea nu poti sa scapi, trebuie sa o platesti. Poti in schimb sa le ceri justificarea sumei si aici va fi cam greu pt ca ei vor trebui sa vina cu documente justificative, deoarece in acel angajament pe care l-ai semnat la intrarea in Academie se specifica faptul ca esti obligat la plata scolarizarii, dar nu spune si cat e scolarizarea. Aici ar fi o portita pt tine, dar de platit tot va trebui sa platesi ceva si mi se pare normal.

Edited by Ben

Ordonanţă de urgenţă nr. 54/2011

din 16/06/2011

pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea în limita alocată cheltuielilor de personal din Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru anul 2011

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 433 din 21/06/2011

Actul a intrat in vigoare la data de 21 iunie 2011

Art. 2. - Poliţiştii şi cadrele militare în activitate care solicită în perioada cuprinsă între data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă şi data de 31 decembrie 2011, prin demisie sau la cerere, încetarea raporturilor de serviciu sau trecerea în rezervă, sunt exoneraţi de la plata cheltuielilor de întreţinere pe timpul şcolarizării şi a cheltuielilor efectuate pe perioada cursurilor/programelor de specializare, perfecţionare, stagii de practică, în ţară sau în străinătate, prevăzute de angajamentele/contractele încheiate potrivit legii

• Upvote 1

daaa sunt .... smile.gif din pacate noi nu avem forum ca voi asa ca am venit si eu pe aici

andu163, stau şi mă gândesc că nici eu nu sunt poliţist, sunt politist de frontiera, dar asta nu inseamna ca trebuie sa induci în eroare ! Poate ca asa crezi tu ca este bine , dar eu iţi spun ca gresesti enorm ! Puteai sa vi normal pe acest forum si sa ne spui ca ,,deoarece pe forumul vostru nu ai reuşit să primesti nici un raspuns, ai apelat la sfatul nostru ! Să sti ca este urat din partea ta, în primul rand lasi loc de interpretari si in al doilea rand dai o impresie de om care nu-si respecta colegii şi arma, asa cum sunt ei sa sti ca sunt colegii tai , nu trebuie sa-ti fie rusine si sa recunosti ca provi dintr-o anumita arma chiar daca este ea mai hulita sau neplacuta unei anumite paturi sociale ! În privinţa gasirii unui loc de munca in afara tarii pe acelasi specific sa sti ca nu ai nici o sansa ! Acolo isi bat poporul cu vorba si cu pixul nu au nevoie de maciucari ! Scuze ca am fost un pic mai acid cu tine , dar numi plac mincinosii !

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.