raducus Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 sunt agent debutant si as dori sa aflu 1.pana in ce data se poate da demisia fara a plati cheltuielile de scolarizare si daca vreodata vei mai putea fi incadrat? si 2. care e diferenta dintre demisie si incetarea raportului de serviciu? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raducus Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 (edited) bogdancvb, ai vazut ce am scris mai sus? sau ai venit si tu sa comentezi aiurea? eu iti doresc numai bine, sanatate multa si sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti! Edited December 15, 2012 by raducus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
raducus
sunt agent debutant si as dori sa aflu 1.pana in ce data se poate da demisia fara a plati cheltuielile de scolarizare si daca vreodata vei mai putea fi incadrat? si 2. care e diferenta dintre demisie si incetarea raportului de serviciu? multumesc
Top Posters For This Question
15
5
4
4
Popular Days
Dec 13
26
Dec 12
12
Dec 15
7
Dec 14
6
Top Posters For This Question
raducus 15 posts
bogdanCVB 5 posts
domnisoara 4 posts
arcan 4 posts
Popular Days
Dec 13 2012
26 posts
Dec 12 2012
12 posts
Dec 15 2012
7 posts
Dec 14 2012
6 posts
Popular Posts
raducus
Voi cei care vb de plangaciosi si de ocuparea unui loc degeaba sunteti limitati. niciodata nu am crezut ca politia este csi miami si alte cele ce vezi prin filme, dar credeam ca este ceva care sa-ti o
raducus
parerea mea este sa te duci la o facultate buna si sa faci orice altceva decat politie nu merita, eu unul nu am gasit politisti multumiti de acest sistem. toti zic :"ati venit pe cand se pleaca din p
raducus
Va lipseste diplomatia cu desavarsire.Daca o persoana nu este de acord cu voi repede sariti la gatul ei.Asta e parerea mea pe care mi-am exprimat-o la fel cum va exprimati si voi.Asa ca nu va inteleg
51 answers to this question
Recommended Posts