Jump to content
POLITISTI.ro

IVECO Massif 4x4 pentru Politia de Frontiera


CITADELA

Recommended Posts

  • Moderator

Sper sa nu anunt "invetarea apei calde", dar va semnalez dotarea POLITIEI DE FRONTIERA cu 426 de autoturisme de teren IVECO Massif.

Din cate am gasit pe internet, masinile au recomandari destul de bune, dar ramane de vazut cum se descurca "in operativ" :naughty:

Spun acest lucru pt ca in RO, datorita exploatarii "speciale" a dotarii, au aparut ciudatenii, de genul:

JEEP Grand-Cherokee - ax cardanic rupt (a fost trimis la dealer, pt ca ei sustin ca este imposibil sa-l rupi)

Vedeta usoara de patrulare IGPF - scufundata (fabrica a preluat nava si a dat una in loc gratis, in vederea studierii, pt ca sustineau ca este imposibil de scufundat total ambarcatiunea, care era construita din materiale cu flotabilitate pozitiva)

iar exemplele pot continua :ner:

post-3-057899600 1286885868_thumb.jpg post-3-025792600 1286885888_thumb.jpg post-3-046498400 1286885907_thumb.jpg

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Cam ce dotări au?

Motorizarea ?

Probabil că și aceste mașini sunt achiziționate pe bani europeni, cum a fost și în cazul acelor Audi A4 b8 și VW Passat b6 sau greșesc ?

Văd din fotografii că sunt dotate cu troliu.

Să fie într-un ceas bun, iar colegii de la frontieră să le folosească cât mai util, cu plăcere și să le ușureze munca, iar rezultatele sunt sigur că nu vor întârzia să apară!

post-2-077252900 1286887621_thumb.jpg

Link to comment
  • Moderator

Probabil că și aceste mașini sunt achiziționate pe bani europeni, cum a fost și în cazul acelor Audi A4 b8 și VW Passat b6 sau greșesc ?

Este vorba de acelasi contract de achizitii cu bani europeni.

post-1-072379900 1286888651_thumb.jpg

Link to comment

va zic eu, au motoare de trei mii, sunt rigide (la drumurile noastre zici ca mergi cu tractorul), scaunul soferului se regleaza foarte putin (daca soferu e mai voluminos in picioare si in burta ii plang de mila), scaunul din dreapta nu se regleaza absolut deloc, deci daca vrei sa te lasi mai pe spate nu ai sanse, stai in permanenta la 90 de grade . . . . . . . .

Link to comment

Frumos mai stau in parcurile auto a inspectoratelor de vreo doua luni ,ca nu cumva sa se strice cat sunt inca in garantie ,ca alta concluzie nu am tras :naughty:

Link to comment

nu ar fi problema ca scaunele nu se regleaza ... la sectorul la care sunt nu prea sunt oameni corpolenti, ca nu apuci sa te ingrasi dupa cateva zeci de km zilnic. faza e ca motorina e pe cale de disparitie, si asa cum majoritatea masinilor stau deoparte de la plecarea comisiei Schengen, asa vor sta si astea. oricum, cred ca se asteapta iesirea din garantie... ca inca se circula cu nissan terrano II care dupa 170.000 km pe drumuri de frontiera sunt capcane ale mortii. asa ca speram intr-un control european.. poate vom vedea ce pot massif-urile in cazul asta:)

Link to comment

Zvon

Am inteles ca initial au fost fabricate pentru teritoriul Marii Britanii ,dar au fost refuzate nu se stie de catre cine si din ce cauza ,asta dupa ce oamenii au observat ca maneta de deschidere capota e in partea dreapta.

- stie cineva daca cuplu 4X4 se face manual din exteriorul masinii la fiecare roata in parte ?

Link to comment

Da cuplarea rotilor face se face individual la fiecare roata,manual,ca la Aro,cei drept sunt impunatoare,suspensia fata/spate pe foi de arc,troliu,etc,mai multe detelii cand ajung la noi.

Edited by mirel28
Link to comment
  • 4 weeks later...

Sper ca astea or fi mai incapatoare decat vechile masini.Sa nu se mai chinuie baietii cand le incarca cu tigeri si sa nu mai faca atatea drumuri...ner.gif

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.