Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau să-mi cumpăr un Glock 17 la un preţ accesibil. Unde găsesc?

Postare recomandată

Publicat

Sunt putini cei care au arme letale si fac parte din acea categorie de agenti "speciali" care se ocupa cu transportul valorilor sau paza incintelor ce adapostesc acestea. Agentii respectivi trec din 6 in 6 luni pe la DGPMB pentru avizare iar firmele de paza sunt avizate anual. PLUS ca majoritatea armamentului este inchiriat de la DGPMB :)

Saptamana asta, vineri, am avut un accident unde implicata a fost o autospeciala de la BCR de transport valori. Inauntru 3 oameni care, raniti destul de binisor, au refuzat sa coboare pana la sosirea echipajelor de politie si a altei masini de transport de la ei. Adica, regulile sunt clare si precise, iar agentii erau barbati trecuti de 45 de ani cu experienta grea in domeniul respectiv, cel mai mic avand 7 ani vechime la transport valori ...

Abyway, eu nu ma refeream la ACEASTA categorie de agenti de paza, descrisa mai sus, ci la cel ce freaca spray-ul intr-o ghereta pazind un teren viran sau un mall. Pai daca avea BGS-ul arme acum 4 ani in Plazza Romania? :))))))))))

Publicat

Paremi-se si ca G4S are jucarii... bine.. la ce scoate o anumita banca din tara cu ei.. nu isi permit riscul. Mai sunt niste societati care au acelasi profil profil ca Imprimeria Nationala ( la care sunt jac-i grupa mare) care au aceasi protectie.... parca... 

Publicat

G4S sunt STRICT trasnport valori ... cei care pazesc bancile sunt divizia Securitas care e alta mancare de peste ...

Sa nu uitam

G4S = Group4Falck+Securitas doua firme puternice internationale care ficare stie ce face ....

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

De vanzare pistol Glock 17 Gen 4 cateva zeci de focuri trase(sub 100). Primul servit este primul venit. Pret foarte bun.Extrem de bun.Cunoscutii au drept de peremtiune. 

Detalii pe PM.

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Marius a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.