Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

O poți depune la presedintele organizației teritoriale din cadrul IPJ-ului sau direct la financiar. Baftă!

• 3 luni mai târziu...
Publicat

M-am retras din CNP, unde am fost membru circa 6 luni, si imi pare rau... :)):)) :)):))

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Dacă vă întrebaţi ce se întâmplă cu banii din cotizaţiile voastre către CNP, puteţi vedea aici:

post-407-0-68406400-1369162595_thumb.jpg

Acolo jos, după cum vedeţi pe acest afiş, lăutarii beneficiază de ajutoarele şi sprijinul CNP-ului.

Cum să ceară CNP-ul ca Ansamblul Ciocârlia să nu mai fie populat cu poliţişti, când ei le dau bani şi îi ajută să-şi organizeze spectacole. 

Cotizaţi, cotizaţi şi iar cotizaţi ... bani voştrii sunt pe mâini bune!!!  :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Cei de pe afis sunt toti politisti? Unii agenti, altii ofiteri de politie?

Sunt curios ce scrie in fisa postului pentru ei.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Este pe aici cineva de la IPJ Arad care s-a retras din CNP sa ma ajute si pe mine cu procedura? Imi primeste oare cererea Serviciul Financiar daca o trimit prin Posta ?(sincer, mi-ar provoca o mare greata sa merg personal pe la conducerea CNP... am sechele de acum 7 ani cand m-am retras din IPA!)

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

In mod normal, Financiarul, obligatoriu si de indata, trebuie sa inceteze sa-ti mai retina lunar cotizatia de membru pt ca tu dispui pe deplin de salariul tau. CNP nu a pus stapanire pe veniturile tale, iar cotizatia lunara de membru nu este o poprire instituita sau datorie la CAR, desi imbecilii astia cnp-isti asa se comporta.

Dar,  poti sa constati cu aceeasi scarba cu care am constatat eu ca Financiarul o sa te refuze mintindu-te in fata ca cica nu poti sa faci asa ceva, iar ei nu pot sa nu-ti mai retina, luandu-ne de prosti pe fata cum au facut cu mine, asa ca in situatia asta le-o dai peste si le spui sa nu-ti mai insulte inteligenta, lucru pe care l-am facut si eu, moment in care au schimbat foaia si au spus ca daca inceteaza sa-ti mai retina cotizatia "vine presedintele si le bate obrazul" ca sunt colegi acolo. Ei isi tineau obrazul pe banii mei.

Asa ca insista la Financiar si daca nu ai sorti de izbanda du-te la cnp-istii lui peste prajit cu notificare. Ei ii zic cerere sau, cum a spus un dobitoc, raport. Tu nu esti subordonat lor si nici nu le ceri ceva ca sa-ti aprobe pt ca e un act unilateral. Precum demisia din orice. Ei doar i-au la cunostinta.

• Apreciez 4
Publicat

Retinerile din salariul pot fi operate de Serviciul Financiar numai cu Hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si executorie sau cu acordul scris al solicitantului. Restul sunt doar vorbe!

• Apreciez 2
  • 5 ani mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Nu stiam ca trebuie model de cerere pt asa ceva. Eu am facut, la momentul respectiv, o cerere catre financiar, pe o coala A4 , prin care ceream ca cu data de 01 a lunii urmatoare sa nu mi se mai retina cotizatia pe motiv ca nu mai doresc sa fac parte. Și atât.

• Apreciez 1
  • 2 ani mai târziu...
  • Moderator
Publicat

@bgd9007

Poţi scrie un simplu raport în care precizezi faptul ca: în temeiul prevederilor din Codul muncii, coroborat cu prevederile Cod civil şi Cod procedură civilă, unde este stipulat că singurele reţineri salariale pe care angajatorul are dreptul să le efectueze în lipsa unei hotărâri judecătoreşti sunt impozitele şi contribuţiile pe care salariatul le datorează, lunar, statului, soliciţi ca începând cu data de ... să nu îţi mai fie reţinută nicio sumă de bani cu titlul de cotizaţie către organizaţia profesională Corpul Naţional al Poliţiştilor.
Raportul respectiv îl înregistrezi la general şi îl trimiţi către structura de financiar prin circuitul de corespondenţă ordinară.
Serviciul financiar este obligat să nu mai reţină cotizaţia în urma solicitării scrise şi înregistrate.
Succes!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.