Jump to content
POLITISTI.ro
Sign in to follow this  
NewsBot

Aţi văzut-o? Adolescentă de 14 ani din Slobozia, dispărută de la domiciliu

Recommended Posts

NewsBot

Ieri, 21 noiembrie 2012, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Pârvu Cristina Nicoleta, de 14 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia şi nu a mai revenit.

378952_487851561248947_1042735695_n.png

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,73, greutate 73 kg, faţa ovală, ochii albaştri, părul şaten deschis, cu breton şi lung peste umeri, statură robustă, prezintă un semn particular pe frunte de formă neregulată.

Îmbrăcăminte:

 • palton din material textil de culoare neagră
 • pantaloni blue-jeans de culoare albastră
 • încălţăminte de culoare neagră tip UGG
 • are asupra sa o geantă roşu cu alb cu manuale şcolare

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

Mulţumim.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dan

Apropos, am trimis azi un mesaj cu privire la această fetiță, pe peretele de facebook al moderatorilor emisiunii Previziunile zilei, de la Antena 3, cu rugămintea să mediatizeze acest caz și nici la bască nu i-a durut. Probabil dacă aflau ce mai face Magda Ciumac sau alte pițipoance sigur erau știri de ”breking nius”.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sagetarius

asa pun pret unii pe viata noastra, a tuturor...rusine sa le fie....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dan

Minora PÂRVU CRISTINA NICOLETA din municipiul Slobozia sesizată ca dispărută la data de 21 noiembrie 2012 a fost depistată de poliţişti şi încredinţată familiei. În urma cercetărilor efectuate, minora, în vârstă de 14 ani, a fost depistată pe raza satului Orezu, comuna Ciochina.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • Marius
   By Marius
   După cum probabil ţoţi ştiţi, reclamaţiile privind dispariţia unei persoane nu este o faptă prevăzută de legea penală şi drept urmare poliţistul nu poate dispune măsuri specifice de investigare. 
   Noul ministru de interne Mihai Fifor doreşte modificări legislative în această privinţă şi a publicat pe Facebook un proiect de lege privind căutarea persoanelor dispărute.
    Proiectul de lege se află în dezbatere publică pentru 30 zile conform cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică şi poate fi consultat în ataşament.
   Proiect_Lege_persoane_disparute.pdf
   Vă invit să discutăm şi eventual să trimitem propuneri şi sugestii pentru îmbunătăţirea acestor măsuri ce urmează a fi transpuse în lege.
  • Dan
   By Dan
   Poliţiştii din Cernavodă, jud. Constanța fac cercetări pentru a da de urma unei adolescente care a fugit de acasă. Aceștia au fost sesizaţi, ieri dimineaţă, de mama Doiniţei Mihaela Banu, de 15 ani, care a reclamat că fiica ei a plecat de acasă, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01.00, şi nu s-a mai întors.
    
   Semnalmentele adolescentei sunt:
   înălţime 1.60 m greutate 50 - 59 kg constituţie atletică faţa ovală ten alb nas mic gura mică ochi căprui păr lung, drept, strâns la spate în coadă, de culoare castanie cu şuviţe blonde În momentul în care a plecat de acasă adolescenta purta pantaloni trei sferturi de culoare verde, tricou, pantofi sport de culoare neagră cu dungi de culoare galbenă. , Doiniţa Mihaela Banu a fugit de acasă şi anul trecut, pe 1 februarie, fiind găsită după câteva zile în casa unei prietene. În 2010, fata a fost victima unei infracţiuni de corupţie sexuală. Persoanele care pot furniza orice informaţii în acest caz sunt rugate să contacteze Poliţia Cernavodă sau Dispeceratul IPJ Constanţa, tel. 0241.611.364 int. 20005 sau la nr. de urgențe 112. Rugăm deasemenea să distribuiți acest topic și pe rețelele de socializare. Vă mulțumim.
    
    
    

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.