Jump to content
POLITISTI.ro

Aţi văzut-o? Adolescentă de 14 ani din Slobozia, dispărută de la domiciliu


NewsBot

Recommended Posts

Ieri, 21 noiembrie 2012, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Pârvu Cristina Nicoleta, de 14 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia şi nu a mai revenit.

378952_487851561248947_1042735695_n.png

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,73, greutate 73 kg, faţa ovală, ochii albaştri, părul şaten deschis, cu breton şi lung peste umeri, statură robustă, prezintă un semn particular pe frunte de formă neregulată.

Îmbrăcăminte:

  • palton din material textil de culoare neagră
  • pantaloni blue-jeans de culoare albastră
  • încălţăminte de culoare neagră tip UGG
  • are asupra sa o geantă roşu cu alb cu manuale şcolare

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

Mulţumim.

Link to comment

Apropos, am trimis azi un mesaj cu privire la această fetiță, pe peretele de facebook al moderatorilor emisiunii Previziunile zilei, de la Antena 3, cu rugămintea să mediatizeze acest caz și nici la bască nu i-a durut. Probabil dacă aflau ce mai face Magda Ciumac sau alte pițipoance sigur erau știri de ”breking nius”.

Link to comment
  • 5 months later...

Minora PÂRVU CRISTINA NICOLETA din municipiul Slobozia sesizată ca dispărută la data de 21 noiembrie 2012 a fost depistată de poliţişti şi încredinţată familiei. În urma cercetărilor efectuate, minora, în vârstă de 14 ani, a fost depistată pe raza satului Orezu, comuna Ciochina.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.