Jump to content
POLITISTI.ro

Telefoanele furate se mai recuperează?

Postare recomandată

Publicat

buna seara, ma intreb daca ma poate ajuta cineva. vinerea trecuta mi s-a furat telefonul, un lg optimus one, din ratb(131). am depus plangere si sper sa se poata rezolva ceva. intrebarea este daca chiar o sa-mi recuperez telefonul si as aprecia foarte mult un raspuns sincer:)

• Membru
Publicat

Daca ai depus plangere, e un inceput bun, cu siguranta cineva se va ocupa si de cazul tau...

Personal, cunosc cazuri in care, telefoane furate au fost recuperate cand, aparent nu mai era nicio speranta. Deci poate fi si cazul tau ! Ai incredere caci politia isi va face treaba cu profesionalism, desi nu-ti garanteaza nimeni ca telefonul o sa-ti fie gasit 100 %

• Moderator
Publicat

În cele mai multe cazuri și mai ales când există actele de proveniență ale telefonului (chitanță, factură etc), pentru că în ele este precizat IMEI-ul, un cod în baza căruia telefonul poate fi găsit (localizat) ulterior, telefoanele se recuperează.

Un exemplu și câteva sfaturi utile găsești aici:

Baftă!

Publicat (modificat)

Am avut un caz similar in Arad si a doua zi mi sa recuperat telefonul. Dar am putut sa ofer date exacte despre telefon si locul unde a fost furat iar politistii simplu si fara tam tam au sunat a doua zi si am fost chemat sa imi iau telefonul. Asta se numeste simplu:NORMALITATE

Modificat de ilieion
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.